vzv logoVíz, Zene, Virág Fesztivál a Fotóművészeti Nyári Egyetemen

A Nyári Egyetem Tatán kedves fogadtatásban részesült mind a városvezetés, mind a helyi fotósok, mind pedig a Víz, Zene, Virág Fesztivál rendezősége részéről. A Fesztivál rendezősége a Mafosz Fotóművészeti Nyári Egyetem résztvevőinek biztosítja az elérhető legnagyobb kedvezményű 3 napos belépőjegyet. Ezzel a jeggyel nem csak a fesztivál minden rendezvénye élvezhető 3 napon keresztül, de ingyenes belépést is biztosít a tatai önkormányzat által fenntartott múzeumokba is. A jegyek birtokában igénybe vehető az ingyenes fesztiválbusz is, amely beviszi az érdeklődőket a várhoz. (A buszok az Építők parkjától indulnak, félóránként.)

A zenei programokból ízelítő: Takács Tamás Dirty Blues Band, Ferenczi György és a Rackajam, Keresztes Ildikó, Unisex, Rigó Pál és zenekara, Ritmo Live, Balkan Fanatic, Boban Markovics, Varga János projekt, Dresch Quartett, Mága Zoltán, Póka Egon, Deák Bill Gyula, Tankcsapda és sok-sok más fellépő. (Cserébe a fesztivál képeiből álló portfóliókat ajánlott fel az FNYE résztvevői nevében a Mafosz elnöke.)

A teljes program (evezős regatta, sárkányhajó verseny, vízi karnevál, vitorlásverseny, tűzzsonglőrök, gyerekprogramok, kézműves vásár, kiállítások, színpadi programok számtalan zenei fellépővel, stb-stb a http://vizzenevirag.hu/programok/ oldalon található.