2015 whos whoPapp Elek sikeres tagja az Amerikai Fotográfusok Szövetségének (PSA). Ez a világ egyik legjelentősebb fotós szervezete, amelyhez 500 fotóklub csatlakozott, és 70 országból mintegy 7 ezer hivatásos és amatőr alkotója van. A nagykőrösi születésű, mérnök, tanár és optometrista eddig már tizennyolcszor szerepelt a világ legsikeresebb fotóművészeit felsoroló Top 25-ben a szövetség évenként megjelenő kiadványában
(PSA Journal „Who is Who in Photography”).

AkadalyA 2012-es, 2013-as, 2014-es nemzetközi versenyek eredményei alapján ötször első lett a fekete-fehér nagyméretű papírképek és a fekete-fehér kisméretű papírképek kategóriájában a PSA világranglistáján.

A PSA most megjelent különszáma ismerteti a 2015-ös eredményeket. Papp Elek fekete-fehér kisméretű papírképek kategóriában első lett, megelőzve például amerikai, hongkongi, angol, ausztrál fotósokat. (Emellett még másik két kategóriában is a legjobbak között szerepel.)

Papp Elek alkotásaira jellemző az emberközpontúság, amely nemcsak a figurális, hanem a tájat, tárgyat ábrázoló képein is megjelenik, s ez mérnöki precizitású komponálással, technikával párosul.

Eddig 58 országban több mint 1162 díjat nyert.