logoA Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége közgyűlést tart, amelyre ezúton hívom meg a tagszervezetek küldötteit szavazati joggal és a szövetség tisztségviselőit tanácskozási joggal.

Az idei évben a küldöttek megválasztásához nem követelmény az alkotócsoport választása, elegendő az elnök írásos meghatalmazása, melyet a szavazati jog gyakorlása érdekében a helyszínen át kell adni a közgyűlési regisztráció során. A szavazati jog gyakorlásának másik fontos feltétele, a 2021. évi tagdíj rendezettsége, ezt a helyszínen is meg lehet tenni. Azokat a tagszervezeteket, amelyek a közgyűlés kezdetéig a 2021-es évet nem rendezték, az alapszabály értelmében töröljük a tagnévsorból, s csak vendég státuszt adhatunk küldöttjének.

A közgyűlés időpontja: 2022. április 23. szombat 9 óra 30.

Határozatképtelenség esetén változatlan helyszínen és változatlan napirenddel, ismételten összehívom a közgyűlést – ezzel az értesítővel - és ismét meghívom a tagszervezetek küldötteit - 2022. április 23. 10 óra, az alapszabály VIII/1.pontja alapján. Ebben az időpontban, a megjelentek létszámára való tekintet nélkül határozatképes lesz a közgyűlés, mindazokban a napirendi pontokban, amelyek a jelen meghívóban szerepelnek.

 

A közgyűlés után 12 órakor, ünnepélyes diplomaátadót rendezünk. Vetítettképes rendezvény keretében átadjuk a MAFOSZ 2021. év II. félévi fotóművészeti diplomákat, valamint a  FIAP 2021. évi nemzetközi fotóművészeti minősítések diplomáit. Ekkor jelenik meg a Fotó-Hungarikum 2021 című kötet is.

 

Lehetőség van művelődési központ éttermében ebédelni, majd délután népzenei és néptánctalálkozón fotózni.

 

Helyszín: Csili Művelődési Központ, 1201 Budapest, Baross u. 55. (Nagy Győry István u. 4-6.)
(Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Boráros térről induló 23-as busszal Pesterzsébet, Baross utca megállóig. Leszállás után kicsit kell előre menni a Baross utcáig, és jobbra a Baross utcán az első kereszteződés után innen van a bejárata. A Boráros tér a 4–6-os, vagy a 2-es villamossal elérhető. A Keletiből a 24-es villamossal a MÜPÁ-ig, ott átszállni a 23-as buszra, vagy az S25-ös vonattal Pesterzsébetig, s onnan gyalog.) Érdemes a Baross utcai bejáratot használni, az udvarban lehet parkolni,

A küldötteknek szóló közgyűlési anyagokat folyamatosan töltjük fel a honlapunkraoldalra, illetve megküldjük a tagszervezeteknek.