A MAFOSZ közgyűlésének időpontja: 2014. március 22. 12.30, helyszíne TIT Stúdió (1113 Budapest, Zsombolyai u. 6. – Bocskai út sarok). Határozatképtelenség esetén új közgyűlést hívok össze 2014. március 22. 13 órára, változatlan helyszínnel.
A küldötteknek szóló közgyűlési anyagokat folyamatosan töltjük fel a http://www.mafosz.hu/irattar.html oldalra. (Ezt csak regisztrált felhasználók láthatják.) Vannak tagszervezetek, akik már megkapták a belépéshez szükséges kódokat, többieknek a napokban küldjük.

 

A tagszervezetek egy részének lejárt a megbízólevele, ezért jelenleg nincs érvényes képviselőjük, akik szavazati joggal vehetnének részt a közeledő közgyűlésen.

Ha nincs másolati példány a korábban készült hasonló jegyzőkönyvről, kérjenek adatellenőrzést
(Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy 06-30-9652462.

MÉG NEM KÉSŐ KÜLDÖTTET VÁLASZTANI, amelynek eredményét a mellékelt jegyzőkönyvben ( http://www.mafosz.net/images/Mafosz/kuldottvalasztas.doc) kell dokumentálni. A jegyzőkönyvet le kell adni a regisztráció során, csak ennek ellenében adhatunk szavazati jogot a képviselőknek. Egyébként csak tanácskozási joggal lehetnek jelen a szövetség közgyűlésén, az alapszabály értelmében.

Kérem a tagszervezeteket, hogy mielőbb tartsanak küldöttválasztást, mert minden fotóművészeti alkotócsoport szavazata egyformán fontos az előttünk álló közgyűlésen. Javaslom, hogy ne egyszeri alkalomra válasszatok küldöttet, hanem esetleg két-három-négy évre. Ennek eldöntése azonban - mint minden más is, kizárólag a tagszervezetek saját hatásköre.

A kitöltött jegyzőkönyveket (a jelenléti ívvel együtt) a küldöttek hozzák magukkal a közgyűlésre.

Eredményes munkát kíván minden tagszervezetnek:

Horváth Imre
elnök