Hogyan adjam le a kiállításmeghívót?

November 21-én, szombaton a Lencsési Közösségi Ház szervezésében a Márvány Fotóműhely közreműködésével online formában megrendezésre kerül  a XV. Békéscsabai Digiporáma Fesztivál. Akit érdekel, 10 órától az alábbi linken követheti nyomon az eseményeket és tekintheti meg az alkotásokat és a zsűrizést: https://www.twitch.tv/digiporama

 

A Kőbányai Fotóklub minden évben megrendezi éves fotókiállítását. Tekintettel a járványügyi körülményekre, tagjaink, hozzátartozóink és barátaink biztonsága érdekében a 2020-as klubkiállításunkat fizikai értelemben idén nem tudjuk megrendezni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a klubtagok alkotásait virtuális formában mutatjuk be. Szeretettel várunk minden érdeklődőt PANORÁMA 2020 c. virtuális fotókiállításunkra.

A kiállításképeinkből összeállított slideshow-t 2020. november 8-tól lehet megtekinteni a Kőbányai Fotóklub facebookos oldalán: https://www.facebook.com/fotoklubkobanya
Visszapillantás (1964-2020) Eifert János kiállítása a Fészek Művészklubban. A kiállítást Lőrinc Katalin nyitja meg, 2020. november 3-án, 18 órakor. Megtekinthető: 2020. november 3–26. között a Fészek Művészklubban (1073 Budapest, Kertész utca 36.) www.fotohonap.hu

A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör meghívja Önt és kedves barátait a Tokácsli Galériába, 2020. október 23-án (pénteken) 15 órakor bemutatásra kerülő XXVI. ALFÖLDI FOTÓSZALON (XL. Dél-Alföldi Fotószalon) megnyitó ünnepségére. Köszöntőt mond és a díjakat átadja: Szabó Zoltán Ferenc Szentes város polgármestere. A kiállítást megnyitja: Horváth Péter fotóművész, az MMA tagja. A megnyitón közreműködnek: Seres Antal és növendékei

A kiállítás megtekinthető: 2020. november 21-ig, keddtől péntekig 9-13. és 15-17 óráig, szombaton 9-13 óráig (Szentes, Kossuth Tér 5. I. emelet.)


Tisztelt Szakkörvezetők, Szakkörösök és Egyéni pályázók! Idén nem tudjuk ünnepélyesen megnyitni a 42. Diákfotó Pályázat kiállítását! A kiállítás elkészült, amely 2020. október 27-ig megtekinthető a Budapesti Művelődési Központban (1119 Budapest, Etele út 55)  http://bmknet.hu/bmk-kiallitasok/9620-42-orszagos-diakfoto-palyazat-kiallitasa Remélem sokan meg tudjátok nézni! Ismételten szeretnék gratulálni a 2019–2020-as, 42. Diákfotó Pályázat díjazottjainak, és minden résztvevőnek!


Szeretettel meghívjuk Önt és családját a DaDalia Galeria Fotóköre tagjainak alkotásait bemutató OBJEKTÍVVEL SZUBJEKTÍVEN című kötetlen témájú fotókiállítás megnyitójára, a Szegvári Művelődési Ház galériájába, 2020. szeptember 12-én 15 órára. A kiállításon Czakó Imre; Dovicsin András; Fuchs Izabella; ifj. Dovicsin András; Kolbe Gábor; Michel János; Pap Ábris; Pap Gábor; Peringer Katalin; Szőke Nikoletta fotói kerülnek közönség elé. A kiállítás és megnyitójának házigazdája PÖSZMET ZSOLT. Az alkotókat bemutatja Dovicsin András, a DaDalia Galeria Fotóköre vezetője. Bevezetőt mond és a kiállítást megnyitja Katona Péter, a MAFOSZ dél-alföldi alelnöke. Közreműködik Berkecz Angéla és Malkócs Tamás (ének és gitár). A kiállítás október 10-ig megtekinthető. Mindenkit szeretettel várnak a járványügyi előírások betartása mellett a szervezők: a Szegvári Művelődési Ház és a DaDalia Galeria Fotóköre.


GYÁRVÁROS A BELVÁROSBAN, fotótárlat győri alkotók képeiből a VOKE Arany János Műv. Ház Galériájában. Megnyitó 2020. szeptember 11. péntek 18 óra. Megnyitja Virág Lajos a Győri Fotóklub Egyesület alkotója. Köszöntőt mond Molnár Imre a Gyárvárosiak Baráti Köre Egyesület alelnöke. Kiállítók: Fülöp Péter fotográfus, költő és Molnár Imre fotós, valamint Dániel István E-MAFOSZ/g, Hon-AMAFOSZ, Magyarné Kostelecz Szilvia kiállító fotográfus, Németh Gyula E-MAFOSZ, AFIAP és Roll Péter A-MAFOSZ, AFIAP a Győri Fotóklub Egyesület művészei. Közreműködik Fabulya Andrea versmondó és Villányi Péter csellón. Helyszín: VOKE Arany János Művelődési Ház, 9021 Győr, Révai u. 5. (Szárnyaskerék épülete). A tárlat megtekinthető 2020. szeptember 30-ig, az intézmény nyitvatartási idejében. Információ: 96/312-446, www.vasutasmuvhazgyor.hu

A Mecseki Fotóklub szeretettel meghív minden érdeklődőt Regős István kiállításmegnyitójára. A megnyitó időpontja: 2020. szeptember 8. 18 óra. Helye: Pécs, Civil Közösségek Háza Szent István tér 17. A kiállítást megnyitja: Tillai Ernő MFIAP fotóművész. A megnyitó után vetítés lesz a '70-es, '80-as években készült fotókból. A kiállítás megtekinthető 2020. október 4.-ig, a Civil Közösségek Háza nyitvatartási idejében.

2020. szeptember 7-én 17 órakor a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) a Szivárvány Fotóklub 4 – 6 – 8 című kiállítását nyitjuk meg - remélhetőleg! A kiállítást, amely 2020. szeptember 30-i tekinthető meg munkanapokon 16–18 óráig, Fabó Katalin klubvezető nyitja meg. Kérünk minden kedves látogatót, hogy a járványügyi szabályokat lehetőség és szükség szerint tartsa be!


Meghívó Tálos Péter fotóművész Szürkeárnyalatok című 2020. szeptember 7-ei (18 óra) kiállítására. A kiállítás helye:Gyirmóti Művelődési Ház (9019 Győr, Szent László u. 35–37.) A kiállítást megnyitja: Liziczai Miklós fotóművész, a Győri Fotóklub Egyesület elnöke. Köszöntőt mond: Szabó Jenő önkormányzati képviselő. A kiállítás megtekinthető: A Művelődési Ház nyitvatartási idejében, szeptember hónapban.


Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a GödöllŐsz program keretében megrendezendő „TERMÉSZETFOTÓK” c. kiállítás megnyitójára, amely 2020. szeptember 6-án (vasárnap) 18 órakor lesz a Civil Házban, Gödöllőn (Szabadság út 23.) D U F L E X


A Magyar Fotográfia Napja és Szolnok Város Napja alkalmából 40 év – 40 kép címmel Jubileumi fotókiállítást rendez a 40 éve alakult, Kaposvári Gyula díjas Jászkun Fotóklub 2020. augusztus 29-én 11 órakor, amelyre meghív minden érdeklődőt. A kiállítás helye: Szolnokon az ABA-Novák AGÓRA Kulturális Központ I.emeleti galériáján. A kiállítást megnyitja Szabó István a polgármester gazdasági tanácsadója, a Fotográfia Napját méltatja Csidér Bálint a klub vezetője, a Mafosz területi alelnöke.


A nyíregyházi Helios-Art Fotóklub Egyesület fotókiállítást rendezett Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban (Nyíregyháza, Szabadság tér 9.), közösen a nagykárolyi fotóklubbal. A kiállítás címe: Fotók határok nélkül. A kiállítás megtekinthető 2020. augusztus 19. és szeptember 14. között.

A Kuny Domonkos Múzeum tisztelettel meghívja Önt és Családját a Tatai Vár kandallós termébe 2020. július 17-én (pénteken) délután 5 órára Tarjáni Antal erdőmérnök, fotóművész CAMERA OBSCURA – A sötét szoba varázsa című kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Dr. Schmidtmayer Richárd, a Kuny Domonkos Múzeum igazgatója. A kiállítás megtekinthető a vármúzeum nyitvatartási ideje alatt. Hétfő: szünnap, kedd–vasárnap: 9–17 óra


Szeretettel meghívjuk Önt és családját a DaDalia Galeria Fotóköre tagjainak alkotásait bemutató "OBJEKTÍVVEL SZUBJEKTÍVEN" című kötetlen témájú fotókiállítás megnyitójára,

a Szegvári Művelődési Ház galériájába, 2020. március 28-án 16 órára. A kiállításon Czakó Imre; Dovicsin András; Fuchs Izabella; ifj. Dovicsin András; Kolbe Gábor; Michel János; Pap Ábris; Pap Gábor; Peringer Katalin fotói kerülnek közönség elé. A kiállítás és megnyitójának házigazdája PÖSZMET ZSOLT. Az alkotókat bemutatja DOVICSIN ANDRÁS, a DaDalia Galeria Fotóköre vezetője. Bevezetőt mond és a kiállítást megnyitja KATONA PÉTER, a MAFOSZ dél-alföldi alelnöke. Közreműködik Berkecz Angéla és Malkócs Tamás (ének és gitár). A kiállítás április 20-ig megtekinthető.


A Körmendi Kulturális Központ és a 3F-K körmendi fotóklub tisztelettel meghívja Önt és Barátait Jene Sándor (AMAFOSZ, AFIAP) „Ébred a Pityerszer” című fotókiállításának megnyitójára 2020. március 15-én, 16 órára. A kiállítást megnyitja: Simon Attila fotográfus. Helyszín:Batthyány Örökségközpont Galéria. A kiállítást megtekinthető: 2020. április 30-ig.
A Viski Károly Kalocsa–Városi Galéria meghívja önt Kőszegi Gábor: Csendéletek a padlásról című fotókiállításának 2020. március 14-i megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Péjó Zoltán, a Duna-táj Fotókör Egyesület elnöke. Közreműködik: Kárász Noel, a kalocsai Liszt Ferenc Művészeti Iskola zongorista növendéke. A kiállítás 2020 április 19-ig tekinthető meg a nyitvatartási időben. Cím: Kalocsa, Szent István-király út 12–14.
A Szenior Fotográfusok Klubja szeretettel meghívja Önt és kedves családját az FMK szalontermébe Tavaszi zsongás című fotókiállítására. Megnyitó: 2020. március 12. csütörtök 17 óra. A kiállítást megnyitja Horváth Imre A-MAFOSZ/s, EFIAP/s, a MAFOSZ elnöke. Közreműködik: Arapovicsné Kiss Ágnes és Varga Balázs. Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei, Bp. IX. ker. Haller u. 27. folyosógaléria. Megtekinthető: 2020. április 22-ig. 
Az APS Stúdió Minden titkok versei című Ady-fotókiállítása 2020. március 11-én 18 órakor nyílik a Szent Miklós Általános Iskolában (Bp. III. ker. Miklós tér 5.) A kiállítást Fabó Katalin nyitja meg.

A Karinthy Frigyes Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és Barátait Kőszegi Gábor (APS Stúdió) „ÉLETVONALAK” című fotókiállításának megnyitójára. 2020. március 6-án, pénteken 18 órára. A kiállítást megnyitja: Fabó Katalin MAFOSZ alelnök, E-MAFOSZ, közreműködik: Gyárfás István gitárművész, házigazda: Mihalik Edit könyvtárvezető. Helyszín: Bp. XI. kerület Karinthy Frigyes út 11. A kiállítást megtekinthető: 2020. április 30-ig a könyvtár nyitvatartási ideje alatt.

A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör szeretettel meghívja Önt és kedves barátait az ÖNARCKÉPTELENSÉG című fotókiállítás megnyitójára 2020. március 5-én, csütörtökön 17 órára Szentesen a Tokácsli Galériába, (Kossuth tér 5. 1. emelet). A kiállítást megnyitja: Dömötör Mihály fotóművész. A kiállító Szentesi Fotókör tagok: Gálfalvay Hilda, Györgyi László, Halmai Eszter, Jokity Zita, Kiss János, Kozma Anita, Lantos Imre, Levendovics György, Maczik Eleonóra, Marton Ferenc, Nagy István, Német Gabriella, Sarusi István, Szaszkó Antal. A kiállítás megtekinthető: március 28-ig, keddtől péntekig 9-13 és 15-17 óráig, szombaton 9-13 óráig.


Tóth Károly, a 60+Fotókör tagja és Kerti Károly György alkotóművész szeretettel meghívja Önt a 2020. március 3-án, 14 órakor megnyíló KÖLCSÖNHATÁSOK c. kiállításukra. A kiállítást megnyitja: Kövesdi Mónika, a Tatai Kluny Domokos Múzeum művészettörténésze. Közreműködik: Kenéz László, bambuszfuvola művész. A kiállítás helye: Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ, Bp., XI., Kérő utca 3. A kiállítás március 30-ig látogatható, egyeztetett időpontban. (372 4636)
Időpontváltozás: 2020. március 9-én 17 órakor a DD Galériában R. Kóródi Zsuzsa (Stemmer Ferenc Fotóklub): Stílusok találkozása című fotókiállítását nyitjuk meg. A kiállítás, amelyet Fabó Katalin MAFOSZ alelnök nyit meg, megtekinthető 2020. április 1-jéig munkanapokon 16–18 óráig. Cím: Bp. VIII. ker. II. János Pál pápa tér 4.
XIX. Nemzetközti Magyar Fotószalon 2019 – VÁC, Kávézó Galéria (2600 Vác, Dr Csányi László krt. 63.) 2020. február 27–2020. március 24. Megnyitó 2020. február 27. (csütörtök) 18 óra. A kiállítást megnyitja: Molnár Ferenc fotóművész.
A Tornyai János Múzeum szeretettel meghívja Önt Eifert János VISSZAPILLANTÁS (1964–2020) című életmű-kiállítására. Köszöntőt mond: Dr. MIKLÓS PÉTER, a Tornyai János Múzeum igazgatója és Dr. BERÉNYI KÁROLY, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város alpolgármestere. A kiállítást megnyitja: FELEDY BALÁZS művészeti író. Közreműködik: LŐRINC KATALIN táncművész és LŐRINSZKY ATTILA nagybőgőművész. Időpont: 2020. február 23-án, 15 óra. Helyszín: Alföldi Galéria (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 8.) A kiállítás 2020. április 19-ig látogatható

Győri Fotósbál 2020. február 21. Zöldfa étterem Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Csemői Községi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és Barátait Kőszegi Gábor (APS Stúdió) CSENDÉLETEK A PADLÁSRÓL című fotókiállításának megnyitójára. 2020. február 14-én, pénteken 17 órára. A kiállítást megnyitja: Abonyi Maya (E-MAFOSZ), közreműködik: Obrácz-Nagy Ágnes, házigazda: Vas Irén könyvtárvezető. Helyszín: Csemő, Petőfi S. u. 1. A kiállítást megtekinthető: 2020. március 14-ig a könyvtár nyitvatartási ideje alatt.
A Duna Fotóklub Egyesület meghívja önt, családját, barátait, testvérvárosunk Marosvásárhely, Marx József fotóklubjának "Múlt a jelenben" című kiállítására. A kiállítást megnyitja Preininger Rozália, nemzetközi kapcsolatok és egyházi ügyek tanácsnoka. Közreműködik a bajai III. Béla Gimnázium Vadvirág Népdalköre. A megnyitó alkalmával dr. Sramó András ünnepélyesen bemutatja Görbe Ferenc: Baja fotótörténete című kiadványát. Megnyitó 2020. február 14-én 17 óra, a Bácskai Kultúrpalota emeleti galériájában. (Baja, Szentháromság tér 3.) A kiállítás  megtekinthető 2020. március 18-ig. Szeretettel várunk mindenkit.

Szeretettel várja az érdeklődőket Kéri Juli, a 60+Fotókör tagja, 2020. február 11-én, 18 órakor megnyíló Ablakszemek c. kiállítására. A kiállítást megnyitja: Andor Tamás operatőr, Balázs Béla díjas érdemes és kiváló művész. A kiállítás helye: Albertfalvi Közösségi Ház, Kályha Galéria. 1116. Gyékényes u.45-47.

Magyar Fotó Felvidéki kiállítássorozata most Magyarországon folytatódik. Szeretettel meghívom - meghívlak a sorozat hatodik tárlatára Ózdra. 2020. február 7-én, 17 órára.


SZÍNEK ∙ FÉNYEK ∙ FORMÁK címmel nyílik KISS BORBÁLA és RÉVÉSZ LÁSZLÓ fotókiállítása a Szepes Gyula Művelődési Központban 2020. február 7-én, pénteken 18 órakor. A kiállítást megnyitja: Horváth Imre, a MAFOSZ elnöke. Közreműködik: Miczinger Ilona, zongoraművész. A kiállítás megtekinthető: 2020. március 3-ig. A kiállítás ideje alatt előzetes bejelentkezés a terem foglaltsága miatt ajánlott. (Szepes MK: 23/365-490)


A 60+ Fotókör szeretettel várja az érdeklődőket Marton Licielső fotókiállítására, amely 2020. február 4-én, du. 14 órakor kezdődik "Az én világlátásom " címmel. A kiállítást megnyitja: Takács Márta, az Ezüstnet – Internetező Idősek Országos Egyesületének elnöke. Műsort ad az Újbuda Ezüskar, Békési Gyöngyi karnagy vezetésével. Citerán játszik: Földházi Pál. A kiállítás helye: Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ. 1112. Budapest, Kérő utca 3. (4M Kelenföldi végállomásától néhány perc) A kiállítás 2020. március 1-ig látható a nyitvatartási időben.
2020. február 3-án 17 órakor a DD Galériában nyílik meg Kovács Judit (APS Stúdió): Egy csepp Andalúzia című fotókiállítása. Megnyitja Fabó Katalin. Cím: Deák Diák Ált. Iskola Pauk Anna Terem (Bp. VIII. ker. II. János Pál pápa tér 4. II. em). A kiállítás megtekinthető 2020. 02. 26-ig munkanapokon 16-18 óráig.
A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár és a MÁV Fotókör tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit 2020. február 3-án 17 órára a székesfehérvári
fotó klubok – Székesfehérvár Fotóklub, Főnix Fotóklub, MÁV Fotókör – A mi városunk című közös kiállítására. A kiállítást megnyitja: Dr. Perényi István / E-MAFOSZ/g /fotóművész. Közreműködnek: Varga Csaba: Emelt fővel Székesfehérváron című diashow-val és a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI növendékei. A kiállítás megtekinthető: 2020. február 3-tól – 2020. február 21-ig az intézmény nyitvatartási idejében. Helyszín: VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár, 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 2. (bejárat Lövölde u. 46 felől)
Körmendy Zizi LOVAKRÓL készült fényképei megtekinthetők 2020. február 3–február 28. között a Szepes Gyula Művelődési Központ fotógalériájában (2030 Érd, Alsó u. 9.). "Van valami a lovak külsejében, ami jó az ember belsejének."

A Landorghegyi fotókör ( Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola 8900 Zalaegerszeg) fotóiból nyílt kiállítás a helyi József Attila Városi Könyvtárban.(Zalaegerszeg Landorhegyi u. 21.) A tárlaton az elmúlt 3 év pályázatokon szereplő képei vannak kiállítva. A kiállítás megtekinthető: 2020. március 9-ig.

A Kanizsai Kulturális Központ és a Kanizsa Fotóklub tisztelettel meghívja Önt 2020. január 24-én (pénteken) 18 órára a "Fekete-Fehér" címmel megrendezésre kerülő fotókiállítás megnyitására. A kiállítást megnyitja: Zsirai Tibor fotográfus. Helyszín: Hevesi Sándor Művelődési Központ, Ösze András galéria. (8800 Nagykanizsa, Széchenyi tér 5-9. • tel.: 93/311-468) Megtekinthető 2020. február 14-ig az intézmény nyitvatartási idejében. Szerzők: Béres Miklós, Boros Károlyné, (Eifert János EFIAP/b), Gyertyánági István, Horváth Valéria, Kovács Krisztián, Lipódi László, Melega István, Molnár Tibor, Olasz Ágnes, Sámoly Attila, Szabó Attila, Szabó Zsolt, Szabó-Simon Bernadett, dr. Simán László (EFIAP, E-MAFOSZ), Tollár Eszter, Török Tibor, Ujhelyi Zsolt, Varga Szilárd EFIAP, A-MAFOSZ), Zágon László (EFIAP, E-MAFOSZ/g)


A Nagy Gyula Területi Múzeum, a Városi Képtár és a Szentesi Fotókör meghívja Önt és kedves Barátait az orosházi Városi Képtárba (Orosháza, Thék Endre u. 1.) 2020. január 22-én (szerda) 17 órára a XX. SZENTESI AKTFOTÓ BIENNÁLÉ orosházi bemutatójára. A kiállítást megnyitja: Nagy István fotóművész. A kiállítás megtekinthető: 2020. március 20-ig.


Az ABA-Novák AGÓRA Kulturális Központ a törökszentmiklósi IPOLYI Közművelődési Központ és a Jászkun Fotóklub tisztelettel meghívja az érdeklődőket a MAGYAR KULTÚRA NAPJA alkalmából rendezett ALFÖLDI ÉRTÉKEINK című fotókiállítás megnyitására 2020. január 18-án (szombaton) 11 órára az ABA-Novák AGÓRA Kulturális Központ I.emeleti galériájába. (Szolnok, Hild tér 1) A kiállítás a XXIII. Alföldi tájak, emberek fotópályázat másodkiállítása. A kiállítást megnyitja: Medgyessy Klára a törökszentmiklósi Ipolyi Közművelődési Központ igazgatója. A kiállítást a Kaposvári Gyula díjas Jászkun Fotóklub rendezte

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit az Albertfalvi Közösségi Ház (1116 Bp., Gyékényes utca 45.) Kályha Galériájába, 2020. január. 14. kedd 18.30-ra, a 60+ Fotókör „2019 legjobb fotói” c. kiállításának megnyitójára. Megnyitja: Horváth Imre, a MAFOSZ elnöke, A-MAFOSZ/s, EFIAP/s fotóművész. Köszöntőt mond: Szalai Sándor, a Fotótanoda vezetője. Közreműködik: Földházi Pál citerán. A tárlat február 7-ig látható, hétköznapokon 10 és 19 óra között!


Tárlat az országos MINIATŰR FOTÓPÁLYÁZAT 2019-es anyagából. A kiállítást megnyitja: Marton Ágota, a székesfehérvári MÁV Fotókör vezetője. 2020. január 10. (péntek) 18 óra. A tárlat megtekinthető: 2020. február 10-ig, 10–17 óráig. VOKE Arany János Művelődési Ház (Szárnyaskerék épülete). Info: www.vasutasmuvhazgyor.hu - Tel: (96)-312-446.

A XIX. Nemzet-közti Magyar Fotószalon felvidéki kiállítássorozatának követkető állomása: a Párkányi Barta Gyula Galériában, 2020. január 8-án 16 órakor. 
A Kaposvári Együd Árpád Kulturális Központban 2020. január 7-én 17 órakor nyilik meg Balogh László, a FIAP fotóművésze (Somogyi Fotóklub) emlékkiállítása az intézmény III. emeleti galériájában. Megemlékező köszöntőt mond dr. Hegedüs György, a Somogyi Fotóklub elnöke. A kiállítást dr. Gáspár Ferenc Kaposvár város diszpolgára nyitja meg. Az érdeklödők 2020. január 20-ig látogathatják a kiállitást.
A 60+Fotókör tagjai szeretettel várják az érdeklődőket, 2020. január 7-én, 14 órakor megnyíló Fények, ködök, párák c. fotókiállításukra, az Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központban. A kiállítást megnyitja: Gál Csaba fotóköri tag, kiállításszervező. Közreműködik: Földházi Pál citerán. Cím:  1112.Bp. Kérő utca 3. /Megközelíthető: a 4M Kelenföldi végállomásától néhány percre./ A kiállítás 2020. január 30-ig látható, előre egyeztetett időpontban.

2020. január 6-án, hétfőn a DD Galériában Hodossy Ilona (Stemmer Ferenc Fotóklub) "Képek a bakancslistámból" című fotókiállítása nyílik 17 órakor.
Helyszín: Bp. VIII. ker. II. János Pál pápa tér 4. A kiállítást, amely január 29-ig munkanapokon 16–18 óráig látogatható, Fabó Katalin nyitja meg.

XIX. Nemzetközti-Magyar Fotószalon 2019 – Csengey Dénes Kulturális Központ (Paks, Gagarin utca 2.) 2019. december 12–2020. január 13. Megnyitó: 2019. december 12. (csütörtök) 17 óra. A kiállítást megnyitja: dr. Patrus Sándor, a Magyar Fotóművészek Világszövetségének elnöke. A kiállításon részt vevő fotósok: Bajkó Csaba, Bedi Gyula, Bibó Jenő, Bedő Kornél, Bolla László, Eifert János, Göndör László, Görbe Anita, Gyöngyösi János, Hatvani Ágnes, Horesnyík Ervin, Kállay László, Király Erika, Kirchné Máté Réka, Koncz András, Koós László, Kovács Norbert, Kralovánszky Balázs, Ligeti László, Magdó István, Mészáros Ödön, Mészáros T. László, Molnár Ferenc, Monostoriné Hrabovszky Éva, Nagy Lajos, Ovi D. Pop, Ölbey Zoltán, Puskás János, Sándor - Tóth Zsuzsanna, Sedliak Pál, Dr. Simán László, Sólyom Ernő, Szathmáry - Király Ádám, Toldi Zoran, Tordai Ede, dr. Tóth Katalin, Tóth Lajos, Vass Lehel, Virág István, Volpach - Bors Szilvia


Vollnhofer Artstudio (1137 Budapest, Szent István krt. 12. III.em. 5.) szeretettel meghívja a Szülőföld Könyvkiadó gondozásában megjelent FARKAS GÉZA FÉNYKÉPÉSZETI MŰTERME című könyv bemutatójára és a szombathelyi fotóművész (1890-1971) VASVÁRMEGYE FÉL ÉVSZÁZADÁT bemutató fényképkiállításának megnyitójára 2019. december 10-én kedden, 17 órakor. A megjelenteket köszönti a művész unokája, Dr. ASBÓTH MÁRIA. Megnyitja: EIFERT JÁNOS fotóművész. Közreműködnek:

Harsányi Elvíra és Harsányi Zsolt fúvós és ütőhangszereken.


Szigetközi impressziók – Kerekes István vetítéssel egybekötött könyvbemutatója – dr. Nagy István agrárminiszterrel és a szerzővel Vitéz Vilmos népművelő beszélget. Cselley-ház, Mosonmagyaróvár, Fő út 19., 2019. december 7., 17 óra.
2019. december 2-án 17 órakor a DD Galériában Hatvani Ágnes: Bepillantás, Kitekintés címmel fotókiállítása nyílik. A kiállítást, amely 2019. december 20-ig tekinthető meg (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4. munkanapokon 16–18 óráig), Fabó Katalin E-MAFOSZ nyitja meg.
Pompázatos Ősz- Nógrádi fotóstúra- a Duna-Art fotóklub kiállítása megtekinthető a Szepes Gyula M.K. fotógalériáján 2019. december hónapban.

A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár és a MÁV Fotókör tTisztelettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit a VI. Országos Miniatűr Fotópályázat kiállítás megnyitójára és díjátadójára 2019. november 30-án 15 órára. A kiállítást megnyitja: Bödő Viktória E-MAFOSZ fotóművész. A rendezvény háziasszonya: Molnár Lászlóné, a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője. A kiállítás megtekinthető: 2019. november 30–2019. december 31-ig az intézmény nyitva tartási idejében. Helyszín: VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár, 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 2. (bejárat Lövölde u. 46.)


Baán Katalin fotóművész és Csató Tamás festőművész közös kiállítása megtekinthető az Aranytíz kultúrházban (Bp., V. ker. Arany János út 10.) 2019. november 28-ig. (28-án tervezett  kiállítás záró program.)
49. Észak-Magyarországi Fotóművészeti Szemle – 2019. november 23. 11 óra, Salgótarján, József Attila Művelődési Ház

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családját VÉGVÁRI LAJOS EMLÉKKONFERENCIÁRA születésének 100. évfordulója alkalmából 2019. november 22-én, 11 órától; a Magyar Tudományos Akadémia; Miskolci Akadémiai Bizottság Székháza, Miskolc, Erzsébet tér  3.


Baán Katalin TÁVLATOK című kiállítása 2019. november 20., 16 órakor /szerdán/ nyílik KAPUVÁRON, a Polgármesteri hivatal aulájában. A kiállítást megnyitja dr. Sándor Ildikó

A Budapesti Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt és barátait a 2019. évi 35. VIZUÁLIS MŰVÉSZETI HÓNAP FOTÓPÁLYÁZAT nyertes alkotói fotókiállításának megnyitója a BMK Galériában. Időpont: 2019. november 19. (kedd) 18 óra. Helyszín: BMK Galéria (1119 Budapest, Etele út 55.). A kiállítást megnyitja: EIFERT JÁNOS fotóművész. Kiállítók: BURKUS ALEXANDRA, FARKAS IMRE, FEKETE ATTILA, HÉTHELYI LAJOS, HODOSSY ILONA, KELE JÁNOS, KOZMA CECÍLIA, KŐSZEGI GÁBOR, LACZKÓ-MAGYAR GYÖRGY, DR. MANN JUDIT, MÉSZÁROS CSABA, NERHAFT ANTALNÉ, ORDÓDI GYÖRGYNÉ, R. KÓRÓDI ZSUZSA, SÁRINGER MÁRTA, SZŐNYI ISTVÁN, DR. TÓTH-PIUSZ ISTVÁN, URBÁN TIBOR, ZÁCS ÁGOSTON. A kiállítás 2019. december 5-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási rendjében.


A 10 éves születésnapját ünneplő 60+Fotókör szeretettel várja az érdeklődőket 49. csoportos kiállításának megnyitójára 2019. november 19-én, 14 órakor. A kiállítás címe: Visszatekintés az elmúlt évtizedre. A falakon képanyag látható a fotókör csoportképeiből, az elmúlt évtized okleveleiből, meghívóiból, kiállítási bemutatkozókból, újságban megjelent híradásból. A kiállítást megnyitja: Győrffyné Molnár Ilona, Újbuda humánszolgálati igazgatója. Verset mond: Dr. Meskó Bánk előadóművész. Műsort ad: az Újbuda Ezüstkar  Békés Gyöngyi karnagy vezetésével. Citerán közreműködik: Földházi Pál kórustag. A megnyitó helye: Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ. 1112. Bp., Kérő utca 3. /4M végállomásától néhány perc/. A kiállítás 2019. december 6-ig látható 9–14 óra között, a 06/1/372-4636 telefonszámon egyeztetett időpontban.

Szeretettel meghívjuk Szabó Márta VALAHONNAN VALAHOVÁ címmel nyíló fotókiállítására a Szepes Gyula Művelődési Központba 2019. november 15-én, pénteken 18 órára. A megnyitón Szabó Mártával Niksz Gyula fotográfus és M. Nagy Péter újságíró beszélget. http://www.szabomarta.hu/ A kiállítás megtekinthető december 10-ig. Előzetes bejelentkezés a terem foglaltsága miatt ajánlott. (Szepes MK: 23/365-490, 2030 Érd, Alsó u. 9.)


2019. november 14-én 18 órakor az Óbudai Kulturális Központban (Bp. III. San Marco u. 81.) nyílik meg az APS Stúdió Minden titkok versei című, Ady verseire készült fotókiállítása. A kiállítást Madár János költő nyitja meg, zongorán közreműködik Túros Eszter zongoraművész. A kiállítás december 13-ig tekinthető meg.

Biatorbágyi Fotóklub VIII. Nemzetközi Fotópályázatának díjkiosztó ünnepsége és kiállításmegnyitója 2019. november 13-án 18 órakor, Biatorbágyon, a Juhász Ferenc Művelődési Központ színháztermében.


2019. november 13-án 17 órakor XIX. Nemzetközti Magyar Fotószalon a Felvidéki kiállítássorozatának harmadik, a Lévai megnyitójára a Reviczky házban.

A Thúry György Múzeum tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, barátait 2019. november 12-én, csütörtökön 17 órára a Magyar Plakát Házába (Nagykanizsa, Erzsébet tér 14–16.) A CSEND HANGJA, Olasz Ágnes fotóművész kiállításának megnyitójára. A vendégeket köszönti: Száraz Csilla, a Thúry György Múzeum igazgatója, a kiállítást megnyitja: Eifert János fotóművész. Közreműködik: Kollonay Zoltán zongoraművész


2019. november 4-én hétfőn 17 órakor nyílik a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) Hidvégi Péter: CSEH-KÉPES-LAPOK című kiállítása. Megnyitja Csidér Bálint, a MAFOSZ területi alelnöke.

Bonyhádi Fotóklub tagjai közös kiállítással ünneplik ötéves jubileumukat. A 16 alkotó tárlata 2019. október 31-ig látogatható a bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központban.
Fehér Zsuzsa -Magyarország, tájak-városok című fotókiállítása megtekinthető 2019. október 1-30. között a fotógalérián. Szepes Gy. M.K., 2030 Érd, Alsó u. 9.
A Duna Fotóklub Egyesület, szeretettel meghívja Önt, családját, barátait, ismerőseit a XIII. Éves Kiállításunk megnyitójára, 2019. október 29-én, 17.30-tól, a Bácskai Kultúrpalotába. A kiállítást megnyitja Bócsa Barnabás a Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója, közreműködnek Horváth Katalin és Kunosné Dankó Ilona a Bajai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai.
A Zalaegerszegi Fotóklub 2019. évi "Fényfogók" című kiállítása 2019. október 28-án 18 órától látható a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban (8900 Zalaegerszeg, Ruszt József tér 1.). A kiállítást megnyitja: Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő. A kiállításon a klub 12 tagjának 50 képe látható. A kiállítás 2019. november 30-ig várja a kedves látogatókat, érdeklődőket, a Színház kiállítóterében. Mindenkit szeretettel várunk!

Szeretettel várunk minden pályázót és felkészítő tanárt a 2018–19-es, 41. Diákfotó Pályázat kiállításának megnyitójára és díjátadójára 2019. október 25-én, pénteken 14 órakor a Budapesti Művelődési Központba (1119. Etele út 55/a - 4-es Metró Bikás parki megállója).
A Kisújszállási Református Egyházközség és a Kossuth Fotóklub tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait 2019. október 25-én 16.30-ra a kisújszállási Református templomba a VI. Országos Ökumenikus Fotópályázat kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Nt. Szilágy Gábor elnöklelkész. A képeket méltatja: Baán Katalin fotóművész, a MAFOSZ területi alelnöke. Közreműködik: Lukács Pál költő. A kiállítás november 25-ig tekinthető meg vasárnap istentiszteletkor, illetve az egyházi hivatalnál történő előzetes egyeztetés alapján

A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör meghívja Önt és kedves barátait a Tokácsli Galériába, 2019. október 23-án (szerdán) 15 órakor bemutatásra kerülő XXV. ALFÖLDI FOTÓSZALON megnyitó ünnepségére. Köszöntőt mond és a díjakat átadja: Szirbik Imre Szentes város polgármestere. A kiállítást megnyitja: Király László György kecskeméti fotóművész. A megnyitón közreműködik: Seres Antal és növendékei. A kiállítás megtekinthető: 2019. november 23-ig, keddtől péntekig 9-13 és 15-17 óráig, szombaton 9-13 óráig (Szentes, Kossuth Tér 5. I. emelet.)


A XXI. Pannónia Fotószalon kiállításmegnyitója és a XI. Pannónia Diaszalon anyagának vetítése 2019. október 19-én 16.30-kor lesz Veszprémben. A kiállítást megnyitja Ovádi Péter országgyűlési képviselő. A díjakat átadja: Mátyus Károly, a Bakony Fotóklub vezetője.

2019. október 19-én, szombaton 16 órakor az APS Stúdió Zene szemeinknek című kiállítása nyílik meg a Virányosi Közösségi Házban (Bp. XII. Szarvas Gábor út 8/c). Megnyitja Abonyi Maya, a fotóklub vezetője, közreműködik Cserhalmi Marcell. A kiállítás november 4-ig tekinthető meg. A kiállítás megtekinthető 2019. 11. 27-ig, munkanapokon 16–18 óráig.
A Pro Urbe Győr díjjal kitűntetett A GYÁRVÁROSIAK BARÁTI KÖRE EGYESÜLET felkérésére 2019. október 16. (szerda) 17.00 órai kezdettel nyílik fotókiállítás a Gyárvárosi Közösségi Házban, Győr, Külső Árpád u. 6-8. alatt, GYÁRVÁROSI FOTOGRÁFUSOK TÁRLATA címmel, zene és versmondás kíséretében. A neves kiállítók: Dániel István, Fülöp Péter, Király Győző, Magyarné Kostelec Szilvia, Molnár Imre, Németh Gyula és Roll Péter. A kiállítást megnyitja: Dániel István fotóművész a Győri Fotóklub Egyesület tiszteletbeli elnöke. A kiállítás október 31-ig megtekinthető a Közösségi Ház rendezvényei alkalmával illetve a Gyárvárosi Fiókkönyvtár nyitvatartási idejében (H és Cs 8-12 ill. Sz és P 13-18 óráig).

Az Alföld – Petőfi Sándor. A Kecskeméti Fotókör szeretettel várja Önt és kedves barátait, 2019. október 9-én, 18 órakor a fotókör alkotásait bemutató kiállításra. A tárlatot megnyitja: Öveges László városi főépítész, közreműködik: Szilágyi Áron dorombjátékos és Fazakas Géza színművész. A tárlat ingyenesen megtekinthető 2019. október 9–31-ig,
a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban (6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 1.)
ABSZTRAKT TERMÉSZET: Dósa László-Körmendy Zizi- Fehér Zsuzsa-Szakács Miklós- Nemes Erzsébet fotókiállításának megnyitója 2019. október 4-én 18 órakor a Szepes Gy. M.K.- dísztermében. A kiállítást megnyitja: Pálvölgyi Krisztina, a Turista Magazin vezető főszerkesztője, gitározik Puskás Levente, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója. Mindenkit szeretettel várunk! A kiállítás megtekinthető 2019.november 12-ig. 2030 Érd, Alsó u.9.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Stemmer Ferenc Fotóklub Úti élményeink c. kiállításának megnyitójára 2019. október 3-án 18 órára a Csepeli Munkásotthonba (1215 Bp., Árpád u. 1.). Kiállítók: Bárány Tibor, Berta Béla, Czúni Imre, Gábori Attila, Hodossy Ilona, Mikó István, Mizik Zsuzsa, Oberländer Sándor, R. Kóródi Zsuzsa, Schenk Helga, Simonovicsné S. Ilona, Tóth László Zoltán, Végh Péter.A kiállítást megnyitja Rigó Róbert fotográfus. A kiállítás megtekinthető 2019. okt. 30-ig minden hétköznap.
EMF-EMF logoAz Év Magyar Fotója–Év Magyar Fotósa pályázat harmadkiállítása: Gyergyóremetén 2019. szeptember 22-én, vasárnap 10. 30-kor

Burkus Alexandra (APS Stúdió, újbudai 60+ Fotókör) „Kép + Vers” című kiállítása 2019. szeptember 17-én (kedd) 18 órakor nyílik az Albertfalvai Közösségi Ház Kályha Galériájában (Budapest, XI., Gyékényes u. 45–47. I. em.) A kiállítást Fabó Katalin (E-MAFOSZ, a MAFOSZ alelnöke) nyitja meg. Közreműködik az Újbuda Ezüstkar Békés Gyöngyi karnagy vezetésével. A japán koto hangzását Földházi Pál varázsolja elő a citeráján. A kiállítás 2019. október 15-ig tekinthető meg hétfőtől péntekig 10 és 19 óra között, valamint a rendezvények idején.

A Duna Fotóklub Egyesület és a Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit a II. Délvidék fotópályázat díjátadójára és kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Virág István zombori fotóművész. Közreműködik: Magdali Anna, a Rábl Színpad tagja, a Pántlika zenekar énekese. Helyszín: Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja, 6500 Baja, Duna u. 33. Időpont: 2019. szeptember 14., 15 óra.


2019. szeptember 11-én 17 órakor nyílik a Mecseki Fotóklub 3rd Sopianae Salon kiállítása Pécsett, a Tudásközpontban (Pécs, Universitas u. 2/a. A kiállítást megnyitja Dr. Miseta Attila a PTE rektora, Horváth Imre, a MAFOSZ elnöke és Hámori Gábor, a Mecseki Fotóklub elnöke. A kiállítás 2019. szeptember 30-ig tekinthető meg.
Nagykőrös Város Önkormányzata és a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a NAGYKŐRÖS című könyv bemutatójára, 2019. szeptember 8-án 16 órára. A könyv PAPP ELEK Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett fotográfus képeiből készült. A kiadványt L. Simon László országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának alelnöke szerkesztette. A vendégeket köszönti: dr. Czira Szabolcs, Nagykőrös város polgármestere. A könyvet bemutatja: L. Simon László. Helyszín: Svájci Ház | Nagykőrös, Ceglédi út 21.
2019. szeptember 7. 16 óra, Perbál Közösségi Ház, 2074 Perbál, Fő u. 24. Perbál-2019 fotópályázat kiállításmegnyitó és díjátadó. Megnyitja : Horváth Imre, a MAFOSZ elnöke

A 15 éves DUNATÁJ FOTÓKÖR tisztelettel meghívja Önt és Barátait 2019. szeptember 6-án 17 órakor nyíló 15 FÉNY-ÉV című jubileumi kiállítására. Helyszín: Városi Galéria - Kalocsa, Szt. István kir. út 12-14. Alkotók: Balogh István, Bedi Gyula A-MAFOSZ/G, EFIAP fotóművész, Benke Ferenc † HonES-MAFOSZ Életmű díjas fotóművész, Bogárdi János, Gombaszögi Róbert, Gombaszöginé Vargacz Teréz, Jakus Szilvia, Kapitány László, Kiss Balázs, Mészáros Máté, Nagy Erik, Péjó Zoltán, Salacz Erika, Sebőkné Arnold Erzsébet, Szabó Gábor, Török Tibor, Vén István, Viczay Lajos


Kelemen Gergő fotós fesztiválok és bulik sűrűjébe merülve örökítette meg fotóalanyait. A kiállítás címe: Flashes. Kiállításmegnyitó: 2019. szeptember 6., péntek 18 óra (Szepes Gyula MK 2030 Érd, Alsó u. 9.).


Dósa László "SZÍNES MADARAINK" című fotókiállítása 2019. szeptember 2–27. között megtekinthető a Szepes Gyula MK. fotógalériájában. (2030 Érd, Alsó u.9.)


2019. szeptember 3-án 16:30-kor a Szenior Fotográfusok Klubja Gép-Kép című kiállítása nyílik meg Kisújszálláson (Szabadság tér 7.). A kiállítást Fabó László nyitja meg és szeptember 20-ig látogatható.
2019. szeptember 2-án 17 órakor a Szivárvány Fotóklub Negyedik című kiállítása nyílik meg a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) A kiállítás 2019. október 2-ig tekinthető meg, munkanapokon 16–18 óráig.

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ és a Jászkun Fotóklub tisztelettel meghívja Önöket a MAGYAR FOTOGRÁFIA NAPJA és SZOLNOK VÁROS NAPJA alkalmából rendezett
UTAZÁS A VILÁG KÖRÜL - 2019 című fotókiállítás megnyitására. Időpont: 2019. szeptember 1. 14 óra. Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, Agóra galéria (5000 Szolnok, Hild J. Tér 1.) A kiállítást megnyitja Szabó István alpolgármester. A Fotográfia Napját méltatja Fabó Katalin, a Mafosz alelnöke. A kiállítás megtekinthető 2019. szeptember 22-ig hétfőtől péntekig 10–18, hétvégén 10–16 óráig.


Mozaikok címmel  Utczás Gábor BAKONY FOTÓKLUB tagja (E-Mafosz diplomás fotóművész) fotókiállítása a Veszprém-i Dózsavárosi könyvtárban nyílik meg 2019. augusztus 30-án 17 órakor. A kiállítást megnyitja Gaál Zoltán Péter (A-FIAP és A-Mafosz diplomás fotóművész) A kiállítás megtekinthető 2019 szept. 27.-ig Veszprém, Szent István u. 73. A Könyvtár nyitvatartási idejében.


A Prizma Kör Szeretettel meghívja Önt és Barátait a Más–Tér–Tár című kiállítás megnyitójára és az azt követő kerti partira. 2019. augusztus 30-án pénteken 18.30 órai kezdettel.
PESTÚJHELYI KÖZÖSSÉGI HÁZ Budapest. XV.ker. Szűcs István út. 45. A kiállítást megnyitja: R'bert Bob. Zenével közreműködik: SeKépSeHang formáció.
A MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt és kísérőit a TáncKépek – Táncművészet a kortárs magyar fotográfiában című kiállításának megnyitójára. 2019. augusztus 28., szerda 18 óra. MANK Galéria (Szentendrei Régi Művésztelep) 2000 Szentendre, Bogdányi u. 51. KÖSZÖNTŐT MOND: Tardy-Molnár Anna, a MANK ügyvezető igazgatója. A KIÁLLÍTÁST MEGNYITJA: Eifert János fotográfus, a kiállítás kurátora
A Kanizsai Kulturális Központ és a Kanizsa Fotóklub tisztelettel meghívja Önt 2019. augusztus 28-án, szerdán 18 órára a Magyar Fotógráfia Napja alkalmából "Cián" címmel megrendezésre kerülő Molnár Tibor és Varga Szilárd "fotósok" cianotípia kiállításának megnyitására. A kiállítást megnyitja: Kovácsné Mikola Mária a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója. Helyszín: Hevesi Sándor Művelődési Központ színházi előcsarnoka. (8800 Nagykanizsa, Széchenyi tér 5-9. • tel.: 93/311-468) Megtekinthető szeptember 20-ig. az intézmény nyitvatartási idejében.

A MAGYAR FOTOGRÁFIA NAPJA 2019 – a MAFOSZ országos központi ünnepsége és díjátadója 2019. augusztus 24-én 15 órakor. XXXVI. MAFOSZ-Szalon megnyitó és díjátadó; MAFOSZ-Diaszalon vetítés és díjátadó; A Fotó-Hungarikum könyv vetítéses bemutatója; MAFOSZ Fotóművészeti diplomák átadása; MAFOSZ Év Fotográfusa díj és a MAFOSZ Év Fotóművészeti Alkotócsoportja díj átadása. Köszöntőt mond: Mátyus Károly, a Bakony Fotóklub vezetője; A díjakat átadja: Horváth Imre, a MAFOSZ elnöke. Helyszín: Agóra Veszprém kiállítóterem (Agóra Veszprém Kulturális Központ, 8200 Veszprém, Táborállás park 1.)


Molnár Ferenc Csokonai Díjas fotóművész Díjazott képeimből című állandó kamara kiállítása hétfőnként 18 és 20 óra között tekinthető meg a Hegedűs Géza Kulturális Egyesület klubtermében (Őrbottyán, Rákóczi Ferenc utca 220.).


Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt Szarka János (E-Mafosz, E-Fiap) fotóművész Fesztiváli hangulat című kiállítására a Sátoraljaújhelyi Müvelődési Központ Zemplémi Galéria kiállítótermében 2019 augusztus 15. 21 óra 30. A kiállítást megnyitja Dankó Dénes alpolgármester. Megtekinthető 2019. szeptember 3-ig.


Karaffa Attila Felvidéki szemmel című kiállításának megnyitója – 2019. augusztus 9. péntek 17.30 / EKMK Vitkovics Alkotóház és Művésztelep. A kiállítás megtekinthető: 2019. augusztus 9. – szeptember 6. között a ház nyitvatartási idejében.


A Nagyatádi Kulturális és Sport Központ, a Nagyatádi Turisztikai Központ és a Nagyatádi Fotókör szeretettel meghívja Önt és családját a Nagyatádi Fotókör: Flóránk és faunánk című kiállításának megnyitójára, melynek időpontja: 2019. augusztus 7. szerda 17 óra. Helyszíne: a Nagyatádi Turisztikai Központ Kiállítóterme (7500 Nagyatád, Széchenyi tér 7.) Tárlatunkat a 180 éves fotográfia tiszteletére ajánljuk – ez egyben a Nagyatádi Fotókör hivatalos Fotográfia Világnapi (augusztus 19.) és Magyar Fotográfia Napi (augugusztus 29.) rendezvénye is. A kiállítást megnyitja: Kóczián Zoltán Gergely, a Nagyatádi Fotókör alapító tagja. Trombitán közreműködik: Farkas Máté, a PTE-MK Zeneművészeti Intézet tanulója.


Az Év Magyar Fotója–Év Magyar Fotósa pályázat másodkiállítása: Szociális Szolgáltató Tömb földszintje - Nagyvenyim, Fő u. 16/1. A kiállításmegnyitójára az épület adásával egyidejűleg kerül sor 2019. augusztus 3-án, szombaton 12 órai kezdettel. (Következő kiállítás szeptemberben: Gyergyóremete)


Tisztelettel meghívjuk a Múlt és jelen fotópályázat kiállítására. Helyszín: Soproni Egyetem, Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar aulája, Sopron, Erzsébet utca 9. Időpont: 2018. július 20. 15 óra. A kiállítást megnyitja: Hipságh Gyöngyi EFIAP, A-MAFOSZ/g fotóművész. Közreműködik: Sárközi Rózsa hegedű, Varga Orsolya gitár. A kiállítás augusztus 8-ig tekinthető meg.

Szeretettel meghívjuk Önt és családját a DaDalia Galeria Fotóköre tagjainak alkotásait bemutató "OBJEKTÍVVEL SZUBJEKTÍVEN" című kötetlen témájú fotókiállítás megnyitójára, a Derekegyházi Dr. Brusznyai Árpád Művelődési ház nagytermébe, 2019 július 10-én 15 órára. A kiállításon Czakó Imre; Dovicsin András; Fuchs Izabella; Ifj. Dovicsin András; Kolbe Gábor; MIchel János; Pap íábris; Pap Gábor; Peringer Katalin fotói kerülnek közönség elé. A kiállítás és megnyitójának házigazdája Molnár-Tamás Erika. A kiállítókat bemutatja Dovicsin András, a DaDalia Galeria Fotóköre vezetője. Köszöntőt mond SZABÓ ISTVÁN Derekegyház polgármestere.


Kállay László (Heves Megyei Fotóklub) "Ember és természet" c. fotókiállítása látható Ungváron, 2019. július 5-25 között. Helyszín: Ungvár, Kapituľna bulvár 33.
2019. június 20-án 18 órakor megnyílik az Óbuda Fotóklub Egyesület jubileumi kiállítása Óbudán, a Promenádon (III. kerület Bokor u.–Galagonya utca sarok)

Burkus Alexandra (APS Stúdió, újbudai 60+ Fotókör) „Képek és gondolatok” című kiállítása 2019. június 12-én (szerda) 18 órakor nyílik a Magyar Fotográfiai Egyesület Társalgójában (Budapest, V., Belgrád rakpart 17. V. em.) A kiállítás 2019. július elsejével bezárólag tekinthető meg, hétfői napokon, 16 és 19 óra között. Ettől eltérő időpontban előzetes megbeszélés szerint (Mészáros Ödön MFE titkára 06-20-582-5329 vagy Varró Szilvia MFE főtitkára 06-70-450-0403 számú telefonvonalán). Érdemes a Szabadság-hídtól vagy Erzsébet-hídtól besétálni, mert autóval nem könnyű parkolóhelyet találni.

Szeretettel meghívjuk Baloghné dr. Kovács Matild fotóművész a Tourinform Tokaj emeleti kiállítótermében rendezendő VALAHOL – Párizs 3 héttel a merényletek után 3 héttel karácsony előtt címû fotókiállítás megnyitójára. A megnyitó időpontja: 2019. június 7. 15 óra, helye: Tokaj, Serház út 1. Megnyitja: Berecz Stéphanie, borász – Kikelet Pince. A kiállítás megtekinthető 2019. június 7-től szeptember 30-ig a Tourinform Tokaj nyitva tartási idejében


A 3F-K fotóklub és a Körmendi Kulturális Központ tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait 2019. június 6-án, csütörtökön 16.30-ra a 3F-K FOTÓKLUB KÖRMEND „Nekünk  nyolc!” című kiállításának megnyitójára a Sala Terrena Galériába (Körmend, Batthyány kastély). A kiállítást megnyitja: Bebes István polgármester. A kiállítás megtekinthető: 2019. június 30-ig. Nyitva tartás: kedd–vasárnap 10–18 óra. Kiállítók: Bedőcs Gyula, Benkó Bea, Fekete Tamás EFIAP, Jámbori Tamás AFIAP, Jene Sándor AFIAP, QPSA, Károlyi Barnabás, Klemenecsics Sándor, Vilics Eszter, Vörös Péter, Dr. Yi Xiao Bai fotói, Laki-Zágon Noémi, Sándor Ágnes képversei.


2019. június 3-án 18 órai kezdettel a FÉNYVETŐK c. fotókiállítás nyílik. Szendi Lajos, Karizs Mónika, Mocsári Balázs és Jacsó Gábor fotográfusok munkái kerülnek bemutatásra az Egerben, az Agria park Galériában (Liliput Játéküzlettel szemben)


A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör meghívja Önt és kedves barátait a Tokácsli Galériába, 2019. június 2-án (vasárnap) 15:00 órakor bemutatásra kerülő XX. SZENTESI AKTFOTÓ BIENNÁLÉ megnyitó ünnepségére. Köszöntőt mond és a díjakat átadja: Szirbik Imre, Szentes város polgármestere. A kiállítást megnyitja: Nagy István fotóművész. A kiállítás megtekinthető: 2019. július 28-ig, keddtől péntekig 9-13 és 15-17 óráig, szombaton 9-13 óráig (Szentes, Kossuth Tér 5. I. emelet.)

2019. május 21-én 18 órakor nyílik a Maráczi László – Színes világ: a víz alatt és felett c. kiállítása az etyeki könyvtárban. (2091 Etyek, Alcsúti út 1). A kiállítást megnyitja: Tessely Zoltán országgyűlési képviselő. A kiállítás június 23-ig látogatható a könyvtár nyitvatartási idejében.


ÉV MAGYAR FOTÓJA – ÉV MAGYAR FOTÓSA pályázat kiállításmegnyitó és díjátadó 2019. május 15., 17 óra 30. Külgazdasági és Külügyminisztérium – Balassi Intézet, Bp. I. ker. Somlói út 51. Megtekinthető, 2019. június 5-éig.


A Szegedi Fotókör tagjai „Képeink” című fotókiállítása a Szent-Györgyi Albert AGÓRA kulturális intézményének Aulájában (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.).Megnyitó új időpontja (az Agóra kérésére): 2019. május 14. kedd 17 óra. A kiállítást megnyitja: Orbán Hedvig és Dömötör Mihály fotóművész (Lucien Hervé Kamera Klub). Gitáron játszik és énekel: Majoros Péter Patrik. A kiállítás megtekinthető: 2019. június 4.-ig, az intézmény nyitvatartási idejében. Minden érdeklődőt várunk szeretettel!
Mindenkit szeretettel hívunk a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub POINT OF VIEWS – NÉZŐPONTOK című fotókiállításának megnyitójára, 2019. május 11-én (szombat) 17 órára a Gödöllői Civil Házba (Szabadság út 23.)
2019. május 8-án, szerdán 17 órakor lesz a Szenior Fotográfusok Klubjának GépKép című kiállításának megnyitója a Ferencvárosi Művelődési Központban (Bp. IX. Haller u. 27.). Megnyitja Müller Ferenc fotóművész. A kiállítás 2019. június 28-ig tekinthető meg.

2019. május 6-án, hétfőn 17 órakor nyílik Herbályné Szalánczy Ildikó és Herbály László természetfotósok (Fotó Natura Természetfotósok Egyesülete) "Kincseink" című kiállítása a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) A kiállítás 2019. május 30-ig tekinthető meg, munkanapokon 16-18 óráig.

Iskolánkban pénteken nyílik az Országos Diákfotó Kiállítás, mely a 2017/18-as tanév válogatását tartalmazza. A megnyitó 2019. május 3-án 9 órakor lesz. Helyszín: Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola Zalaegerszeg Landorhegyi u. 12. A kiállítást megnyitja: Mátai Ferenc igazgató úr. A válogatás megtekinthető: 2019. május 17-ig

Az érdi Parkvárosi Közösségi Ház szeretettel meghívja Önt Kércz Tibor „FESZTÁV” című madárfotó kiállításának megnyitójára 2019. április 27-én, szombaton 14 órára. A kiállítást megnyitja: dr. Szerényi Gábor biológus, a Természet Világa folyóirat szerkesztőbizottságának tagja. A kiállítás megtekinthető május 23-ig nyitvatartási időben. Helyszín: Parkvárosi Közösségi Ház, 2030 Érd, Gépész utca 14.


A Magyar Természettudományi Múzeum és  Kossuth Kiadó tisztelettel meghívja Önt Vizúr János és Kércz Tibor „Álmodó Vizek” című fotókiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja dr. Áder János köztársasági elnök. Köszöntőt mond dr. Korsós Zoltán, a Magyar Természettudományi Múzeum főigazgatója. Időpont: 2019. április 26.,  péntek 11 óra. A megnyitón bemutatjuk Vizúr János és Kércz Tibor: Álmodó Vizek című fotóalbumát, mely a Kossuth Kiadó gondozásában jelent meg. A kötetet bemutatja Nádor Attila, a Kossuth Kiadó könyvkiadásért felelős igazgatója. Helyszín: 1083 Budapest, Ludovika tér 2-6., Kupolaterem. A megnyitón való részvétel regisztrációhoz kötött. A  részvételi szándékot (személyi ig. szám megadásával) április 23-ig kérjük jelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A kiállítás a múzeum nyitvatartási idejében június 16-ig látogatható.


2019. április 17-én,  szerdán 18 órakor nyílik a Biatorbágyi Fotóklub és az olasz Chiaroscuro Fotoclub közös, KAPCSOLAT–RELAZIONE című kiállítása. A kiállítást megnyitja Gian Luca Borghese, a budapesti Olasz Kultúrintézet igazgatója, köszöntőt mond Tarjáni István, Biatorbágy polgármestere. Helyszín: Juhász Ferenc Művelődési Központ, Biatorbágy, Baross Gábor u. 1. A kiállítás április 30-ig tekinthető  meg. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 10–22 óráig, szombaton 8–14 óráig, valamint rendezvényekhez igazodóan.


Válogatás a nemzetközileg díjazott magyar fotográfusok munkáiból. Az iráni származású, Los Angelesben élő Hossein Farmani gallerista, kurátor, filantróp ezúttal Budapestre látogat és Mai Manó Ház-ban tartott előadása után a Fest, tisztít Galériában mutatja be a az általa szervezett fotósversenyek eddigi legkiemelkedőbb magyar pályaműveit. Kiállító fotográfusok: Csizik Balázs, Dezső Tamás, Herczeg Eszter, Kércz Tibor, Kerekes István, Ifj. Lőricz Ferenc, Máté Bence, Andrea Paolini Merlo, Móricz-Sabján Simon, Schmal Fülöp, Csortos Szabó Sándor, Tökölyi Csaba, Vincze Adrienn. Megnyitó: 2019. április 17., szerda 20 óra. A kiállítást megnyitja: Hossein Farmani. A kiállítás megtekinthető: 2019. április 17–23. mindennap 14 és 18 óra között.


A Budapesti Művelődési Központ tisztelettel meghívja Önt és barátait 2018. évi 34. VIZUÁLIS MŰVÉSZETI HÓNAP FOTÓPÁLYÁZAT okleveles alkotói kiállításának megnyitójára a BMK Galériába. Időpont: 2019. április 16. (kedd) 18 óra. Helyszín: BMK Galéria - 1119 Budapest, Etele út 55. A kiállítást megnyitja: Eifert János fotóművész. Kiállítók: Kozma Cecília, R. Kórodi Zsuzsa, Laczkó Magyar GYörgy, Simák Gergő. A kiállítás 2019. május 4-ig tekinthető meg az intézmény nyitvatartási idejében.
Mindenkit szeretettel hívunk Baán Katalin fotóművész (www.baankatifoto.hu) KÉPI GONDOLATOK A ZSOLTÁROK KÖNYVÉBŐL című fotókiállításának megnyitójára, 2019. április 14-én, vasárnap, 17 órára a Gödöllői Civil Házba (Szabadság út 23.) DUFLEX

A Prizma Kör szeretettel meghívja Önt és Barátait a "MOZGÁS - FORMA" című kiállítás megnyitójára. 2019. április 13-án szombaton 11 órai kezdettel. PESTÚJHELYI KÖZÖSSÉGI HÁZ Bp. XV. ker. Szűcs István u. 45. A kiállítást megnyitja R'bert Bob. Zenével közreműködik: SeKépSeHang formáció.


Kőszegi Gábor (APS Stúdió) szeretettel várja az érdeklődőket a „Csendéletek a padlásról” című kiállításának megnyitóján, 2019. április 12-én (vasárnap) 18 órás kezdettel a Karinthy Frigyes könyvtárban (Bp. XI. ker. Karinthy F. út 11.). Köszöntőt mond: Mihalik Edit könyvtárvezető. A kiállítást megnyitja: Vizúr János fotóművész. Meghívott vendég: Székely Edit fuvolaművész. A kiállítás 2019 május 30-ig tekinthető meg H, Sz és P: 13-19, valamint K, Cs: 10–16 között.

A KORTÁRS GALÉRIA tisztelettel meghívja Önt és barátait 2019. április 9-én, 17 órára a Folyosó Galériára a BÁNHIDAI FOTÓKLUB kiállítására. Megnyitja Kakuk Tamás író. Kiállítók: Bogár Ildikó, Czinder Gábor, Eipl Bernadett, Kovács Attila, Lengyel Alexandra, Molnár Bence, Ruppert Géza, Sashegyi Gabriella, Szamódy Zsolt Olaf, Takács Ágnes, Tarjáni Antal, Vasadi Zoltán. Megtekinthető: április 9–május 19. A Vértes Agorája /Tatabánya, Szent Borbála tér 1./ 34/688-100, http://galeria.avertesagoraja.hu


2019. április 6-án 16 órakor az Albertfalvi Közösségi Házban (Bp. XI. Gyékényes u. 45-47.) az APS Stúdió "Minden titkok versei" című kiállítása nyílik meg, a Költészet Napja alkalmából, Ady Endre halálának 100. évfordulójára emlékezve. A kiállítást Dr. Mann Judit nyitja meg. A megnyitó a Quartett Trepide koncertjével kezdődik. A kiállítás 2019. május 23-ig tekinthető meg, előzetes egyeztetéssel: +361/204 6788.
Eifert János: ARS POETICA. A klasszikustól a modernig – válogatás 50 év fotóiból. Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház Corvin Galériája (1165 Budapest Hunyadvár u. 43/c.), 2019. április 2 – május 5. Megnyitó: 2019. április 2. 18 óraKöszöntőt mond: Szabó Csilla igazgatóKözreműködik: Nagy Judit fuvola, Papp Tímea hárfa
A Szentesi Fotókör tisztelettel meghívja Önöket 2019.  április 1-én, hétfőn 18 órára TEREBESI GYULA királyhelmeci (Szlovákia) fotográfus ÁRNYAK - HANGULATOK című fotókiállítására Szentesen a Galéria Kávéház és Étterembe (Petőfi u. 7.) A kiállítást megnyitja: Nagy István fotóművész
2019. április 1-jén 17 órakor lesz a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) Nagy Albert (Vadvilág Magyar természetfotósok Egyesülete) "Időtlen pillanatok" c. természetfotó kiállításának megnyitója. A kiállítást, melyet Zsila Sándor fotóművész nyit meg, 2019. április 30-ig lehet megtekinteni, hétköznapokon 16–18 óráig.

SEBŐK FERENC ÉRDEN LÁTTAM című természetfotó kiállítása 2019. április 1–30. között látható az érdi Szepes Gyula M.K. szervezésében. 2030 Érd, Alsó u. 9.

A Kanizsa Fotóklub és Hevesi Sándor Művelődési Központ szerettel vár minden kedves érdeklődöt tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt barátunk és alkotótársunk, Peterman Károly hagyatékából a megrendezett kiállításra. A tárlatot 2019. március 25-én 17:30 nyitja meg Dénes Sándor, Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere a HSMK (Nagykanizsa, Széchenyi tér 5–7.) Ösze András galériájában."
A (VOKE) Arany János Művelődési Ház, és a Győri Fotóklub Egyesület tisztelettel meghívja Önt, Családját és Barátait Dániel István fotóművész 80. születésnapján rendezett "Ecce Homo" című fotókiállításának megnyitójára, 2019. március 25-én (hétfőn) 18 órára. A fotók a szerző emberábrázolás témakörben készült alkotásaiból lettek válogatva. A kiállítást megnyitja Liziczai Miklós fotóművész, a Győri Fotóklub Egyesület elnöke. A kiállítás április 8-ig, minden nap 10 és 17 óra között, a Vasutas Művelődési Ház Galériájában (Győr, Révai u. 5.) – a vasútállomással szemben – nézhető meg.

2019. március 23-án 16 órakor a Tető Galériában (Bp. XI. ker. Mérnök u. 40.) nyílik Kovács Judit (APS Stúdió) Andalúzia, kultúrák találkozóhelye című fotókiállítása. Megtekinthető április 3-ig, kedd-péntekig 15 és 18 óra között. A kiállítást Fabó László nyitja meg, közreműködnek: Zsolnai Júlia színművész és Csetverikov Gábor előadóművész.


A biai Halastó – Szabó Ferenc és Horváth Imre fotókiállítása és A víz – Bozzai Attila diaporámája. 2019. március 22. péntek, 18 óra, a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ kiállítóterme. Közreműködnek a PMAMI tanárai improvizatív koncertjükkel. Utána dr. Palovics Lajos történész előadása: A biai Halastó története


Meghívó Tálos Péter EFIAP, A-MAFOSZ/b fotóművész Gyirmóti évszakok című kiállítására 2019. március 19-én 17.30-ra a Gyirmóti Művelődési Házba. A kiállítást megnyitja: Szabó Jenő önkormányzati képviselő. Köszöntőt mond: Liziczai Miklós a Győri Fotóklub Egyesület elnöke. Közreműködik: Bogdán Eszter ének. A kiállítás megtekinthető: 2019. április 26-ig az intézmény nyitvatartási idejében. (9019 Győr, Szent László u. 35-37.)
Lencsési Közösségi Ház és a Márvány Fotóműhely tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a tizenhetedik alkalommal meghirdetett "Csak Tiszta Forrásból" pályázat zsűrizett alkotásaiból összeállított megnyitóra, és díjkiosztó ünnepségre. Időpont: 2019. március 15-én, pénteken 15 órakor. Helyszín: Békéscsaba, Féja Géza tér 1. A tárlat április 12-ig tekinthető meg, hétköznapokon 8-tól 18 óráig
A Duna Fotóklub Egyesület meghív minden fotózás, fotográfia és fotóművészet iránt érdeklődőt – Tavaszi tárlat – című fotókiállítására. Rendhagyó megnyitóként: Görbe Ferenc fotóművész – a Duna Fotóklub egykori titkárának – Baja fotótörténete és a Duna Fotóklub rövid története, anyagaiból nyújt áttekintést Ligeti László fotóművész. Megnyitó: Baja, Magyarországi Németek Álltalános Művelődesi Központja, Duna  utca 33. szám,  2019. március 12-én, 17 óra. A kiállítás megtekinthető: 2019. március 12–április 11. között, a fent említett helyszínen. Szeretettel várunk mindenkit.

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves ismerőseit az Albertfalvi Közösségi Ház (1116.Bp., Gyékényes utca 45.) Kályha Galériájába 2019. március 12. kedd 18 órára, Szalai Sándor (60+Fotókör) Színház az egész világ...c. fotókiállításának megnyitójára. Köszöntőt mond: dr. Áment Erzsébet, a 60+Fotókör vezetője. Megnyitja: Dr. Bergh Sándor, a Biatorbágyi Fotóklub Egyesület tagja. Közreműködik: Földházi Pál citerán. A tárlat április 5-ig látható, hétköznapokon 10 és 19 óra között.
A Szentesi Fotókör tisztelettel és szeretettel meghívja Önt, családját és barátait a „KERET” című fotókiállítás megnyitójára a 2019. március 8-án, pénteken 18 órakor a (VOKE) Arany János Művelődési Ház (Győr, Révai utca 5-10.) kiállító termébe. A kiállítást megnyitja: Szabó Béla fotóművész. A kiállítás megtekinthető 2019. március 24-ig, az intézmény nyitvatartási idejében.

A Várnegyed Galéria szeretettel vár minden érdeklődőt 2019. március 8-án 18 órára KÉRCZ TIBOR természetfotós „FEHÉR VADON” című kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Heltai Csaba, a National Geographic Magazin művészeti vezetője és Zsila Sándor fotóművész. A kiállítás megtekinthető 2019. április 06-ig, keddtől szombatig 11–18 óra között. A Várnegyed Galéria elérhetőségei: Budapest, I. Batthyány utca 67. Tel.: 06-1-214-4450. A Várnegyed Galéria kiállításai ingyen látogathatók.


A 60+Fotókör tagjai szeretettel várják az érdeklődőket 2019. március 5-én, 15 órakor megnyíló Templomok, tornyok, terek Újbudán c. csoportos fotókiállításukra. A kiállítást megnyitja: dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere. Műsort ad: az Újbudai Ezüstkar, Békés Gyöngyi karnagy vezényletével. Citerán játszik: Földházi Pál. Kísérőműsor: Szalai Sándor Albánia című utazási összeállítása. A kiállítás helye: Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ, Kérő utca 3. (4M Kelenföldi végállomásához 5 percre.) A kiállítás 2019. április 12-ig látogatható.
2019. március 4-én 17 órakor a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) Kiss András EFIAP, EMAFOSZ/g (Szenior Fotográfusok Klubja) kiállítása nyílik: Élet és mű címmel. Megtekinthető 2019. 03. 27-ig, munkanapokon 16-18 óráig. A kiállítást megnyitja Fabó Katalin.
Szakács Miklós - "Elhagyott házak, avagy a természet felülkerekedik az ember alkotásán" című fotókiállítása megtekinthető 2019. március 1.–2019. március 31. között a Szepes Gyula MK. fotógalériáján. (2030 Érd, Alsó u.9.)

Foto Kino Klub Tuzla (Tuzla Pécs Testvérvárosa) meghívja Ozren Bozanovic, AFIAP, KMFAUFBiH (Mr. Bozanovic is also a president of a Bosnian Photo Association AUFBIH), Edmond Ibrahimi Ahmet Hukic, EFIAP, MFAUFBiH, Robert Andrejš, MFAUFBiH, Hasan Puskar Club Photo Exhibition kállítására. Tárlat helye: Civil Közösségek Háza Mecseki Fotóklub Halász Rezső Galéria (Pécs, Szent István tér 17.) Megnyitó időpontja: 2019. február 26. 18 óra. A kiállítást megnyitja: Oszoli Dénes PMJV Pécsi Értéktár Bizottság elnöke
A Koller Galéria szeretettel meghívja Önt, családját és barátait PAPP ELEK fotóművész kamaratárlatára. A kiállítás megtekinthető MINERVA termünkben: 2019. február 7-től március 3-ig. Tárlatunkkal párhuzamosan a művész alkotásai a Chilei Magyar Nagykövetség védnökségével, a Viña del Mar Kulturális Intézetben is láthatóak.

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját, ismerőseit 2019. február 25-én 17 órára a MÁV Fotókör tagjainak közös kiállítására. Kiállítók: Dénes János, Kovács Edit, Marton Ágota, Neubauer Ágnes, Petrina Miklósné, Táczi Zoltán, Vagyon Attila, Vagyonné Hübler Nóra, Varga Csaba. A kiállítást megnyitja: Szabó Márta EFIAP fotóművész. A kiállítás megtekinthető: 2019. február 25. – 2019. március 24. az intézmény nyitva tartási idejében. Helyszín: VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 2. (bejárat Lövölde u. 46.)


Mindenkit szeretettel várunk a  XVIII. Nemzet-közti Magyar Fotószalon felvidéki kiállítássorozatának hatodik helyszinére Ózdra, az Ózdi Digitális Erőmű  Előtér Galériájába. Megnyitó: 2019. február 15. péntek 17 óra. A következő kiállítás Füleken, a Füleki  Vármúzeum galériájában lesz 2019. április 18-án.  


A Csepeli Stemmer Ferenc Fotóklub Évadnyitó kiállítása 2019. február 14-én 18 órakor nyílik a Csepeli Munkásotthon Galéria 21 c. kiállítótermében (1215 Bp., Árpád u. 1.). A kiállítást megnyitja Fábián Zoltán a Mahart Container Center Kft. ügyvezető igazgatója. Kiállítók: Bárány Tibor, Berta Béla, Czúni Imre, Gábori Attila, Hodossy Ilona, Mikó István, Mizik Zsuzsa, Oberländer Sándor, R. Kóródi Zsuzsa, Schenk Helga, Szabados Tamás, Tóth László Zoltán, Varga Csaba, Végh Péter. A kiállítás megtekinthető március 14-ig hétköznapokon.
2019. február 13. 18 óra: Jeges lencsék – Horváth Imre, Kaszás Gergő, Niksz Gyula és Rácz Péter – a Biatorbágyi Fotóklub tagjainak kiállítása. Négy fotós lenyűgöző kalandja Szibériában, a befagyott Bajkál tavon. Számos különleges helyszínt örökítettek meg, ezekből válogatták ki a kiállítás anyagát. Helyszín: JFMK, Biatorbágy, Baross Gábor u. 1/A.

Az OTP Bank Galéria tisztelettel meghívja Önt és barátait Gyöngyösi János AFIAP fotóművész, MFVSZ tag, Biatorbágyi Fotóklub tgja és Gyöngyösi Zoltán festőművész „INTUÍCIÓK EGY TŐRŐL FAKADVA” című közös kiállításának megnyitójára, 2019. február 11-én 18 órára. A kiállítást megnyitja Eifert János EFIAP, SFIAP, EPSA fotóművész és Gasztonyi Kálmán festőművész. Közreműködnek: Szalai Lotti gitárművész, Gyöngyösi Ádám gitár és Fábián Gábor billentyű. A kiállítás megtekinthető: az OTP Bank NyRT. épület aulájában, Bp. XIII. Babér u 9. Megközelíthető: 3-as metró Gyöngyösi utcai megálló. Látogatható 2019. március 1-ig hétköznapokon 8–18 óra között.


A Győri Fotóklub Egyesület megalakulásának 60. évfordulóját ünneplő jubileumi évét 60 képes fotókiállítás megnyitásával zárja, a győri ÁRKÁD Bevásárló központban (Budai-út 1.). Az ünnepélyes megnyitó 2019. február 8-án, pénteken 18 órakor kezdődik. Megnyitót mond Rózsavölgyi László, Győr város Kulturális Bizottság elnöke és Liziczai Miklós a fotóklub elnöke. Zenét a filharmonikus rézfúvósok szolgáltatnak. A klubtagok nagy méretűre felnagyított alkotásait az Árkád közepén - pihenőpadokon ülve is - paravánokon két hétig láthatja a nagyszámú közönség. További infó: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Dániel István tiszteletbeli klubelnök.).

Szeretettel meghívjuk Önt és családját a DaDalia Galeria Fotóköre tagjainak alkotásait bemutató OBJEKTÍVVEL SZUBJEKTÍVEN című kötetlen témájú fotókiállítás megnyitójára, a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Házba, 2019. február 7-én 17 órára. A kiállításon Czakó Imre; Dovicsin András; Fuchs Izabella; ifj. Dovicsin András; Kolbe Gábor; Michel János; Pap Ábris; Pap Gábor; Peringer Katalin fotói kerülnek közönség elé. A kiállítás és megnyitójának házigazdája Józsa Aranka. Köszöntőt mond Hámori Gábor, a Mecseki fotóklub vezetője. A kiállítókat bemutatja Dovicsin András, a DaDalia Galeria Fotóköre vezetője. A hangulat fokozásáról Várkonyi Judit és Kiss Réka gondoskodnak verssel és zenével.


MÚLTUNK ÉS JELENÜNK . Az Eötvös József Főiskola Kortárs Galéria tisztelettel meghívja Önt 2019. február 4-én csütörtökön  17 órára a SENIOR ART,  LIGETI LÁSZLÓ / PÁLMA ISTVÁN / TAMÁS JÓZSEF fotókiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja HOROSNYI SÁNDOR a bajai Duna Fotóklub Egyesület elnöke. Helyszín: Eötvös József Főiskola Kortárs Galéria, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara 6500 Baja , Bajcsi-Zsilinszky út 14. A tárlat megtekinthető 2019 március 28-ig munkanapokon.


A Szentesi Fotókör szeretettel meghívja Önt és családját, barátait Dobóczky Zsolt szegedi fotóművész "LÉGBŐL KAPOTT FOTOGRÁFIÁK" című fotókiállítás megnyitójára Szentesen, a Galéria Kávéház és étterembe (Petőfi Sándor utca 7.) A kiállítást megnyitja: Kis Péter fotográfus. 2019. február 4-én, hétfőn 18 órakor. A tárlat megtekinthető április 1-ig a kávéház nyitvatartási idejében.


2019. február 4-én 17 órakor a DD Galériában (Bp. VIII. II. János Pál pápa tér 4.) Széplaki József (Szenior Fotográfusok Társasága) Portugáliai impressziók című kiállítása nyílik meg. A kiállítást, amely 2019. február 27-ig tekinthető meg munkanapokon 16-18 óráig, Fabó László nyitja meg.

Meghívó Tálos Péter EFIAP, AMAFOSZ/b fotóművész, a Magyar Kultúra Hete alkalmából rendezett, Erdélyi utakon című kiállítására, 2019. január 25-én 17.30 órára a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyba. Megnyitja: Liziczai Miklós, a Győri Fotóklub Egyesület elnöke. Közreműködik: Bogdán Eszter ének, Németh Péterné vers. A kiállítás február végéig látogatható az intézmény nyitvatartási idejében, hétfő-péntek 9–19. (9012 Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.

Meghívó a József Attila Művelődési és Konferencia Központ, valamint a Nógrád Megyei Fotóklub Egyesület tisztelettel meghívja Önt a SALGÓTARJÁNI FOTÓGALÉRIA jubileumi fotókiállításának megnyitására. Időpont: 2019. január 24-én (csütörtök) 17 óra. Köszöntőt mond: Fekete Zsolt, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. A kiállítást megnyitja: Horváth Imre EFIAP/s, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke

Kísérő rendezvények az Üvegcsarnokban
- 17.30 Félezer kiállítás a Salgótarjáni Fotógalériában (Beszélgetés a fotóklub 54 évéről, a galéria létrehozásáról és működéséről) Moderátor: Dr. Csongrádi Béla közíró Résztvevők: BAKOS BÉLA MÁRK, Dr. Fancsik János és Homoga József

- „Válogatás fotóimból” Homoga József AFIAP, MFSZ, E-MAFOSZ/g kiállítása


A Kecskeméti Fotókör tisztelettel meghívja: Kormányos Sándor - Illesztgető című verse inspirált fotókiállítására. "Egy törött világ darabjait / Illesztgeti a csendem. / A bohóc, aki én vagyok / Ma sírva fakadt bennem." Megnyitó: 2019. január 23-án, 17 órakor a Kiss Fotó galériában (6000 Kecskemét, Kápolna u. 22.) A tárlat megtekinthető hétköznap 9-18 óráig
A 60+Fotókör szeretettel várja az érdeklődőket az 1. Vál-völgyi fotóstábor 2018. Tabajd című fotókiállításának megnyitójára. Kiállítási megnyitó ideje: 2019. január 22. 14 óra. Megnyitja : Preisinger Éva koreográfus és Köllő Miklós rendező, a Vál-Völgyi Szenior Művészeti Alkotóház alapítói. Műsort ad a 15 éves Tarka Színpad. A kiállítás helye: Újbudai Önkéntes Koordinációs és Módszertani Központ. 1112. Budapest, Kérő u. 3. A kiállítás 2019. március 1-ig látható.

A Kőbányai Fotóklub és a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ meghívja Önt és barátait a 2019. január 22-én, kedden, 18 órakor megnyíló PANORÁMA – 2018 című fotókiállításra. A kiállítást megnyitja: Morassi László. Kiállítók: Aczél Péter /AFIAP, Bakki Zsolt, Baranovszky Ádám, Deli András, Dudás Emil /AFIAP, Esztergály Keve, Farkas László /AFIAP, E-MAFOSZ, Gazsó Gábor, Heim Gyula,Horváth Zoltán, Kele János, Kiss Gergő, Koppány György, Kovalik Marika, Major Gábor Sándor, Nagy Sugár, Ordódi Erzsébet, Pádár Piroska, Pollák László, Slyuch András, Stefkovics János, Szabó János /AFIAP, Szabó József /EFIAP/B, A-MAFOSZ/B, Szécsényi Zsuzsa /AFIAP, E-MAFOSZ, Szepesi Julianna /AFIAP, E-MAFOSZ, Sziszik Dániel, dr. Tóta Krisztián /AFIAP, Tóth Imre, Wégner László. A kiállítás látogatható 2019. január 22- től február 29-éig, keddtől péntekig 14-19 óra között, szombaton 9-14 óráig. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ (1105 Budapest, Szent László tér 7-14.)


A MAGYAR KULTÚRA NAPJA alkalmából 2019. január 19-én (Szombaton) 11 órakor a Jászkun Fotóklub „KRUMLOV MAGYAR SZEMMEL” címmel fotókiállítást rendez Szolnokon az Aba-Novák Kulturális Központ, AGÓRA Galériájában (Szolnok, Hild tér 1., I. emelet) A kiállítást Barta Ilona grafikusművész nyitja meg.

A 60 éves Heves Megyei Fotóklub jubileumi kiállítást rendez.  Megnyitó 2019. január 18-án 17 órakor a egri Gárdonyi Géza Színházban. A kiállítás megtekinthető 2019. január 18 és február 27 között a színházi előadások előtt és az előadások alatt.
Az  Ifjúsági és Szabadidő Ház (Miskolc, Győri kapu 27/A) meghívja Önt és kedves barátait  Kégl Imre fotográfus természetfotó kiállítására. A kiállítást megnyitja 2019. január 17-én (csütörtök) 17 órakor Koós László, EFIAP fotóművész, a MAFOSZ alelnöke.  A kiállítás megtekinthető 2019. február 13-ig, az intézmény nyitvatartási idejében.

PAPP ELEK KIÁLLÍTÁSA CHILÉBEN. 2019. január 15-én nyílik Papp Elek kiállítása Vina del Mar-ban, Chilében.


Szeretettel meghívjuk Önt és családját a Szegvári  Művelődési Házba a DaDalia Galeria Fotóköre három  tagjának természetfotóiból válogatott  TERMÉSZETES PILLANATOK című kiállítás megnyitójára, 2019. január 12-én 16 órára. A kiállításon Szőke Nikoletta, Czakó Imre és Dovicsin András képei kerülnek kiállításra. A kiállítás házigazdája: Pöszmet Zsolt. Bevezetőt mond: Vighné Németh Ildikó. A hangulatról Koszti Máté gondoskodik. Helyszíne a Művelődési Ház galériája. Szegvár, Régiposta u. 1. A kiállítás megtekinthető február 1-ig. Mindenkit szeretettel várnak a rendezők! A Szegvári  Művelődési Ház és a DaDalia Galeria Fotóköre. 

2019. január 11. péntek 18 óra: Jeges lencsék – Horváth Imre, Kaszás Gergő, Niksz Gyula és Rácz Péter – a Biatorbágyi Fotóklub tagjainak kiállítása. Négy fotós lenyűgöző kalandja Szibériában, a befagyott Bajkál tavon. Az ott töltött idő alatt, számos különleges helyszínt örökítettek meg, ezekből válogatták ki a mostani kiállítás anyagát.Helyszín: MMMH, Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83.
Dósa László MADARAK című fotókiállításának megnyitója: 2019. január 11-én, 18 órakor lesz a Szepes Gyula MK. kiállító termében. Mindenkit szeretettel várunk (2030 Érd, Alsó u.9.)!

Áment Zsóka, a 60+Fotókör vezetője szeretettel várja az érdeklődőket Velencei maszkok című kiállításának megnyitójára 2019. január 11-én, 18 órakor, az Őrmezei Közösségi Ház Társalgó-Galériájába. A kiállítást megnyitja: Keserű András kultúraszervező, az Őrmezei Közösségi Ház vezetője. Gitáron játszik Csiki Janka, a Weiner Leó Zeneiskola növendéke. A kiállítás 2019. február 11-ig látható.

Mindenkit szeretettel várunk a XVIII. Nemzetközi Magyar Fotószalon Felvidéki kiállítássorozatának ötödik helyszínére, a Párkányi Barta Gyula Galériába. Megnyitó: 2019. január 9. szerda 16-óra. A következő kiállítás – egy kis magyarországi kitérővel – Ózdon, a Digitális Erőmű Előtér Galériájában lesz 2019. február 15-én.


Dévényi Dömötör, a 60+fotókör tagja szeretettel várja az érdeklődőket Újbudai barangolások c. fotókiállításának megnyitójára, 2019. január 8-án, 17 órakor. A kiállítást megnyitja: Keserű András kultúraszervező, az Őrmezei Közösségi  Ház vezetője. Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, XI. kerületi Karinthy Frigyes Könyvtár  (1117 Budapest XI. ker. Karinthy Frigyes út 11.) Megtekinthető: 2019. február 22-ig, a nyitvatartási időben: hétfő, szerda, péntek: 13-19 óra; kedd, csütörtök: 10-16 óra, szombat

A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör meghívja Önt és kedves barátait a Művelődési és Ifjúsági Házba (Szentes, Tóth József u. 10-14.)a DEBRECENI ÚJ FOTÓMŰHELY tagjainak VARÁZSLATOK, MŰHELYTITKOK 11. című kiállítására. A kiállítást megnyitja 2019. január 7-én (hétfőn) 18 órakor Seres Géza fotóművész. Kiállító alkotók: Balogh Gábor, Baloghné dr. Kovács Matild, Csergő András, Gál András, Palotás Lehel, Seres Géza, Tuskáné Koncz Éva, Varga Tamás. A kiállítás megtekinthető 2019. február 8-ig, az intézmény nyitvatartási idejében.


2019. január 7-én 17 órakor a DD Galériában a Fotó Natura Egyesület "Az ezerarcú természet" című kiállítása nyílik meg. Köszöntőt mond Szűcs László, megnyitja Fabó Katalin. A kiállítás megtekinthető január 30-ig munkanapokon 16–18 óráig.

2018. évi kiállítások