49Ünnepélyes kiállításmegnyitó
A Dél-dunántúli Távközlési Sportegyesület pécsi fotóköre november 28-án ünnepelte fennállásának 55 éves jubileumát. Ebből az alkalomból fotókiállítást rendeztek, ahol az összes klubtag képviselte magát alkotásával. A kiállítók: Babocsán Jácint, Csiszár Gyula, Jerger Klára, Kajli István, Kiss Dezső, Kis-Tóth Ernőné, Lőrincz Tamás, Németh Ferenc, Rechner János, Révész Attila, Somfai János, Szendrő László, Tóth István, Tóthné Pfaff Éva.


A megnyitó programjai közt nagy sikert aratott Szendrő Lászlónak – a klub elnökének – Baranyai tájak, emberek című zenés vetítettképes előadása. Nem véletlenül, hiszen a klubtagok a fotózás mellett gyakran barangolnak Baranya ismert és rejtettebb tájain, ahol a természetben gyönyörködve bőven találnak maguknak fotótémát is. Somfai János egy különleges családi ereklyével is szolgált a rendhagyó megnyitón. Édesapjának eredeti, 2-es sorszámú tagsági igazolványát mutatta meg az érdeklődő közönségnek.
A kiállítást Kiss Dezső a DTSE elnöke ajánlotta a nézők figyelmébe. A Mafosz nevében Bedő Kornél, Dél-Dunántúl területi alelnök köszöntötte a jubiláló klubot.

 45 48 Szendrő László Somfai János