EMF logoA Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége 2022–2023 fordulóján újra meghirdette, az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázatot. A pályázat nyilvános volt, arra minden magyar vagy magát magyarnak valló hivatásos és amatőr fotós egyénileg nevezhetett nyolc kategóriában. A pályázatra 184-en regisztráltak, ebből 136-an töltöttek fel képet. Összesen 2809 kép érkezett, érvényes 2802 kép.

A pályázatok elbírálására különböző hazai és külföldi fotográfiai szervezetek elismert képviselőit kértük fel.

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa 2023

EMF EMF logo

A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége a korábbi nagysikerű pályázata nyomán 2022–2023 fordulóján újra meghirdeti, az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázatot. A 2023. elején induló pályázat nyilvános, arra minden magyar állampolgár vagy magát magyarnak valló hivatásos és amatőr fotós egyénileg nevezhet a MAFOSZ fotópályázati honlapján.

ÉMFborito

Magyarország területén készült vagy Magyarországgal, a magyarsággal összeköthető képekkel lehet pályázni. Kategóriák között szerepel: Színes és Monokróm kötetlen, Portré és zsáner, Szoció, Sport, Természet, Táj- és városkép, valamint Magyarság kategória. (Nem támogatottak a kategóriatévesztő képek!)
Képfeltöltés: Meghosszabbítva 2023. március 5. éjfélig

Pályázati kiírás (Olvassák el a segédletet is, hogy egyérteműbbek lehessenek a kiírásban tömören megfogalmazott feltételek!)
Pályázati segédlet – Gyakran ismételt kérdések

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotóművészeti pályázat

nov kiallitas meghivoA Munkácsy Mihály Művelődési Ház és a MAFOSZ szeretettel meghívja Önt, kedves családját és barátait A LEGJOBBAK: válogatás az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa fotópályázat díjazott alkotásaiból című fotókiállításának megnyitójára. Időpont: 2022. november 18. péntek, 18 óra. Helyszín: Munkácsy Galéria, Törökbálint. A kiállítás megtekinthető: december 6-ig. Cím: Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83.

Bővebben: ÉMF – A legjobbak 

EMF Remete meghivo colorAz Év Magyar Fotója–Év Magyar Fotósa pályázat harmadkiállítása
Gyergyóremetén, 2019. szeptember 22-én, vasárnap 10.30-kor,
 a Községháza tanácstermében

Köszöntőt mond Laczkó-Albert Elemér, Gyergyóremete polgármestere
és Horváth Imre, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elnöke

A tárlat egy hónapig látogatható

emf00 2019. május 15-én a Balassi Intézet impozáns kiállítótermében a Dalinda énekegyüttes énekével kezdődött az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa pályázat megnyitója, díjátadója. Fabó Katalin, a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének alelnöke köszöntötte a pályázatra nevezőket, a zsűri tagjait, a pályázat létrejöttében segítőket éppúgy, mint az érdeklődőket.

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa díjátadó

evfotosaevfotoja2019. május 15-én tartotta a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége (MAFOSZ) az Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa pályázat kiállításmegnyitóját és díjátadóját.
A kiállítás június 5-éig
a Balassi Intézetében látható (Budapest I. ker., Somlói út 51.)

Bővebben: Év Magyar Fotója – Év Magyar Fotósa díjazottjai