×

Hiba

[SIGPLUS_EXCEPTION_BASEURL] A jelenlegi beállítások mellett nem lehet automatikusan meghatározni az alap URL-t, kérem adjon meg egy explicit alap URL-t az adminisztrációs felületen.

csoprtképAz ünnepség 16 órától a Székely Aladár szobornál tartott emlékezéssel és koszorúzással kezdődött. Koszorút helyezett el Bánfi Barnabás, a Székely Aladár Fotóklub vezetője és Labancz István, a csíkszeredai Prizma fotóklub vezetője.

A Kohán Képtárban 17 órától folytatódott arendezvény a régebbi és jelenlegi klubtagok fotóiból rendezett kiállítással. 55 szerző 80 db alkotása volt látható, 60×40 cm-es méretben. Ebből 10 kép a csíkszeredaiak munkáját dicséri.

{gallery lightbox=boxplus lightbox:thumbs=outside}Hirek/2019/szekely{/gallery}

A kiállítás megnyitása előtt az Illúzió zéró zenekar szórakoztatta a szépszámú közönséget. Ezután Bánfi Barnabás a klubvezetője tartott köszöntőt. A kiállítást Kónya István Gyula város alpolgármestere nyitotta meg, majd ez követően Katona Péter a békéscsabai Márvány fotóműhely vezetője, a MAFOSZ Dél-Alföldi régió alelnöke olvasta fel a MAFOSZ által adományozott díszoklevelet és adta át Bánfi Barnabásnak.