VÁLTOZOTT a Kitüntetési szabályzat! A 2024. évi Közgyűlés tárgyalta, aktualizálta a Kitüntetési szabályzatot. (A szabályozás és mellékletei megtalálhatók a MAFOSZ honlapján (MAFOSZ/Szabályzatok menü)

Főbb változások:

  • Az idei évtől évente egyszer, minden évben május 30-án, lehet beadni a dokumentációkat. Diplomák átadása (az oklevelek dátuma) a Fotográfia napján
  • Új minősítési fokozat érhető el, a Gyámánt 1 (ehhez 50 új díj megléte szükséges)
  • A minősítésekhez csak a MAFOSZ védnökségű, MAFOSZ által elismert 2003, és az utáni  (vagy szabályzatnak megfelelő, igazolás mellékelésével korábbi), a FIAP pályázatokon való képelfogadások érvényesíthetők.
  • Csökkent a papírképek kötelezettsége, már csak az A-MAFOSZ és az A-MAFOSZ/b minősítéshez kell papírkép (a képelfogadások 10%-a)
  • Az elfogadások és a feltüntetett díjak 10%-ának MAFOSZ védnökségű, MAFOSZ által elismert pályázatokon kell elismerést szereznie.
  • A pályázók csak a szabályzat szerinti elfogadásokat írhatják be a képelfogadások táblázatba. A szabályzat szerinti érvénytelen elfogadások feltüntetése esetén a bizottság javításra (egyszer) visszaküldi a táblázatot. Ismételten hibás elfogadások esetén érvénytelen pályázatnak minősíti.)

Lényeges, a szabályzat eddig is tartalmazta: A pályázó által benyújtott elfogadások listáját a tagszervezetek elnökének igazolnia kell.
Több apró részlet is található, kérem a pályázókat, alaposan olvassák át a módosított Kitüntetési szabályzatot.

A dokumentációk aktualizált beadási felhívása