mafosz logoA Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége tisztújító közgyűlést tart, amelyre ezúton hívom meg a tagszervezetek küldötteit szavazati joggal és a szövetség tisztségviselőit tanácskozási joggal.

A küldöttek megválasztásáról szóló jegyzőkönyvet a szavazati jog gyakorlása érdekében át kell adni az ügyvezető elnöknek. Ez alól csak azok a küldöttek kivételek, akiknek még nem járt le a tagszervezetük által korábban leadott mandátumuk (kérem időben ellenőrizzék). A szavazati jog gyakorlásának másik fontos feltétele, a 2022. évi tagdíj rendezettsége, ezt a helyszínen is meg lehet tenni. Azokat a tagszervezeteket, amelyek a közgyűlés kezdetéig a 2022-es évet nem rendezték, az alapszabály értelmében töröljük a tagnévsorból, s csak vendég státuszt adhatunk küldöttjének.

A közgyűlés időpontja: 2023. április 1. szombat 9 óra 30.

Határozatképtelenség esetén változatlan helyszínen és változatlan napirenddel, ismételten összehívom a közgyűlést – ezzel az értesítővel - és ismét meghívom a tagszervezetek küldötteit - 2023. április 1. 10 óra, az alapszabály VIII/1.pontja alapján. Ebben az időpontban, a megjelentek létszámára való tekintet nélkül határozatképes lesz a közgyűlés, mindazokban a napirendi pontokban, amelyek a jelen meghívóban szerepelnek.

A közgyűlés után 12 órakor, ünnepélyes diplomaátadót rendezünk. Vetítettképes rendezvény keretében átadjuk a MAFOSZ 2022. év II. félévi fotóművészeti diplomákat, valamint a  FIAP 2022. évi nemzetközi fotóművészeti minősítések diplomáit. Ekkor jelenik meg a Fotó-Hungarikum 2022 című kötet is. (Aki nem tudja átvenni diplomáját, kérem gondoskodjék arról, hogy valakinek átadhassuk, aki eljuttatja vagy egy rendezvényen átadhatja.)

Lehetőség van művelődési központ éttermében ebédelni, majd délután népzenei és néptánctalálkozón fotózni.

Helyszín: Csili Művelődési Központ, 1201 Budapest, Baross u. 55. (Nagy Győry István u. 4-6.)
(Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: a Boráros térről induló 23-as busszal Pesterzsébet, Baross utca megállóig. Leszállás után kicsit kell előre menni a Baross utcáig, és jobbra a Baross utcán az első kereszteződés után innen van a bejárata. A Boráros tér a 4–6-os, vagy a 2-es villamossal elérhető. A Keletiből a 24-es villamossal a MÜPÁ-ig, ott átszállni a 23-as buszra, vagy az S25-ös vonattal Pesterzsébetig, s onnan gyalog.) Érdemes a Baross utcai bejáratot használni, az udvarban lehet parkolni,

A küldötteknek szóló közgyűlési anyagokat folyamatosan töltjük fel a honlapunkraoldalra, illetve megküldjük a tagszervezeteknek.