A tagszervezetek küldettei egy részének lejárt a megbízólevele, ezért jelenleg nincs érvényes képviselőjük, akik szavazati joggal vehetnének részt a közeledő közgyűlésen. Kérem ellenőrizzék az Irattárban! A küldött nem ruházhatja át megbízatását, illetve a klub vezetője nem bízhat meg önhatalmúlag bárkit. KÜLDÖTTET csak a tagszervezet TAGSÁGA VÁLASZTHAT.

Ha nincs másolati példányuk a korábban készült jegyzőkönyvükről, kérjenek adatellenőrzést (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06-30-9652462) vagy ellenőrizzék az Irattárban.  

Akiknek nincs érvényes küldöttjük, MÉG NEM KÉSŐ KÜLDÖTTET VÁLASZTANI, amelynek eredményét a mellékelt jegyzőkönyvben ( http://www.mafosz.hu/images/Mafosz/kuldottvalasztas.doc) kell dokumentálni. A jegyzőkönyvet le kell adni a regisztráció során, csak ennek ellenében adhatunk szavazati jogot a képviselőknek. Egyébként csak tanácskozási joggal lehetnek jelen a szövetség közgyűlésén, az alapszabály értelmében.

Kérem a tagszervezeteket, hogy mielőbb tartsanak küldöttválasztást, mert minden fotóművészeti alkotócsoport szavazata egyformán fontos az előttünk álló közgyűlésen. Javaslom, hogy ne egyszeri alkalomra válasszatok küldöttet, hanem esetleg két-három-négy évre. Ennek eldöntése azonban – mint minden más is, kizárólag a tagszervezetek saját hatásköre.

A megválasztott küldöttek (vagy a nyílvántartásunktól eltérő tagszervezetek) a kitöltött jegyzőkönyveket (a jelenléti ívvel együtt) hozzák magukkal a közgyűlésre.

Kérem a tagszervezeteket rendezzék az éves tagdíjukat is.

Eredményes munkát kíván minden tagszervezetnek:

Horváth Imre
elnök