Az Év Fotóművészeti Alkotócsoportja 2015 és az Év fotográfusa 2015 beadási határidejét ez évben 2015. július 30-ig meghosszabbítottuk.

Az önértékelés időszaka 2014. július 1-től 2015. június 30-ig terjed. 2014. július 1-től új szabályzat és a hozzá tartozó önértékelő táblázatok vannak érvényben. A szabályzatok és önértékelő táblázatok megtalálhatók a MAFOSZ-menü, szabályzatok almenüjében is.


Az Év Fotóművészeti Alkotócsoportja (ÉFA)
Új ÉFA kitüntetési szabályzat (doc)  Elfogadva: 2014. március 22. (2014. július 1. hatállyal)
Új Önértékelő táblázat (xls), klubrészletező (xls), egyéni alkotók részletező (xls)

A szabályzatot és értékelési rendszert úgy alakítottuk ki, hogy a pályázatok képelfogadásai mellett nagyobb hangsúlyt kapjanak a fotópályázatok, kiállítások rendezése, szakmai programok tartása stb.
A pályázat csak a MAFOSZ által kialakított excel Értékelő táblázatban (xls formátumban) adható be digitálisan. Az összesítő táblázat darab és pontszám celláit az Excel automatikusan tölti ki a következő oldalak Hazai és FIAP fülein felsorolt elfogadások és díjak alapján. Kérjük, e táblázatot használják, ne másolják át másik állományba, vagy ne konvertálják másik programba. (Az értékelő táblázat főlapját postai úton is meg kell küldeni: 2051 Biatorbágy, Jókai u. 12.)

A pályázat benyújtásának helye: MAFOSZ elnöke: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .


Az Év fotográfusa
Új Év fotográfusa szabályzat (doc)  Elfogadva: 2014. március 22. (2014. július 1. hatállyal)
3 lapos Önértékelő táblázat (xls)

2015-ben, a szabályzat szerint 1., 2. és 3. díjat is kiad a MAFOSZ.

A pályázat csak a MAFOSZ által kialakított excel Értékelő táblázatban (xls formátumban) adható be digitálisan. Az összesítő táblázat darab (fő) oszlopának kitöltésével a pontszám cellákat az Excel automatikusan tölti ki. Az önértékeléshez tartozik az alkotócsoport előző évi munkáját bemutató "klubrészletező" és az egyes tagok tevékenységét bemutató "egyéni alkotók részletező" táblázat. Alkotókként külön-külön kell kitölteni, s az összesített darabszámot feltüntetni a főlapon. Kérjük, e táblázatokat használják, ne másolják át másik állományba, vagy ne konvertálják másik programba. (Az értékelő táblázat főlapját postai úton is meg kell küldeni: 2051 Biatorbágy, Jókai u. 12.)

A pályázat benyújtásának helye: MAFOSZ elnöke:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .