FIAPLogoKorábban közzétettük a FIAP dokumentciókban történt változásokat, azzal, hogy további leadási segédletet teszünk közzé.

Kérem a pályázókat, olvassák el mindkettőt! A dokumentáció beadása előtt a most közzétett FIAP pályázati anyag leadási segédletben ellenőrizzék pontról-pontra, hogy minden egyezik-e.

A FIAP minősítéséhez a FIAP Life Card igénylése a MyFIAP.net oldalon lehetséges. Annak használatáról külön leírás található a MAFOSZ oldalán.

Pályázati anyagok küldése: 2019. április 29–május 12.

Hiánypótlás küldése: 2019. június 7.

Pályázati díj megfizetése: 2019. június 10–június 30. (a pontos összegről mindenkit előzetesen tájékoztatunk)

A beadásra szánt pályázatot az adott időszakban kell elküldeni. Aki korábban is küldött anyagot, azt újra el kell küldeni a beadási időszakban. 

A FIAP pályázati anyag leadási segédletben leírt .zip fájt elektronikusan a WeTransfer (https://wetransfer.com/) szolgáltatással fogadjuk a FIAP kacsolattartó email címére küldve (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A papíralapon küldendő Excel „B” vagy Excel „B for minors” oldalt pedig a MAFOSZ weboldalán található postai címre (MAFOSZ 2051 Biatorbágy, Jókai u. 12.) kérjük küldeni. Más anyagot nem kérünk sem nyomtatásban, sem pedig digitálisan.

Az elektronikusan beküldött pályázati anyagok beérkezését visszaigazoljuk.

 

A pályázati anyagokat csak első körösen ellenőrizzük. (Korábbi tapasztalat, hogy a beérkező anyagok mintegy fele hibás!!! Kérjük a nagyobb odafigyelést!) Amennyiben az anyag megfelelő, akkor nincs további teendő. Ha szükséges a pályázati anyagon javítani, azt jelezzük, de a hiánypótlásként küldött pályázati anyagot már nem fogjuk ellenőrizni.